Unieke samenwerking resource- en routeplanning

Drie logistieke bedrijven Cornelissen Groep, Peter Appel Transport, Simon Loos en softwareleverancier Conundra hebben een contract ondertekend voor een uniek samenwerkingsverband. De bedrijven bundelen krachten om een innovatief, volledig geautomatiseerd en geheel op algoritmen gebaseerd systeem voor resource- en routeplanning te ontwikkelen.


Lees verder...

Rietveld lanceert betoncentrale-software

In de afgelopen periode heeft Rietveld een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden.


Lees verder...

Jan Kees Boer Transport is in beweging

Jan Kees Boer Transport uit Nieuw-Lekkerland is in beweging. Al 95 jaar bouwt dit familiebedrijf aan een stabiele organisatie, gespecialiseerd in exceptioneel vervoer. Maar er wordt momenteel ook letterlijk gebouwd.


Lees verder...

Slimmer transport vraagt om beter gebruik van data

De vakbeurzen Logistica én ICT & Logistiek vinden op 5,6 en 7 november plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. De beurzen staan in het teken van Smart Warehousing en data-analyse. Er worden oplossingen getoond voor een slimmere organisatie van transport- en distributieactiviteiten.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Hardenberg
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)