TomTom introduceert TomTom Go Expert

TomTom, specialist op het gebied van locatietechnologie, introduceert de TomTom GO Expert, een navigatiesysteem voor bestuurders van vrachtwagens, bestelwagens en bussen. De GO Expert beschikt over een 7-inch high-definition (HD) touchscreen display en een nieuwe processor waardoor het navigatiesyteem vier keer sneller is dan vorige modellen.


Lees verder...

Unieke samenwerking resource- en routeplanning

Drie logistieke bedrijven Cornelissen Groep, Peter Appel Transport, Simon Loos en softwareleverancier Conundra hebben een contract ondertekend voor een uniek samenwerkingsverband. De bedrijven bundelen krachten om een innovatief, volledig geautomatiseerd en geheel op algoritmen gebaseerd systeem voor resource- en routeplanning te ontwikkelen.


Lees verder...

Rietveld lanceert betoncentrale-software

In de afgelopen periode heeft Rietveld een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden.


Lees verder...

Jan Kees Boer Transport is in beweging

Jan Kees Boer Transport uit Nieuw-Lekkerland is in beweging. Al 95 jaar bouwt dit familiebedrijf aan een stabiele organisatie, gespecialiseerd in exceptioneel vervoer. Maar er wordt momenteel ook letterlijk gebouwd.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo