Nieuwe MAN generatie nu ook voor de brandweer

Afgelopen voorjaar introduceerde MAN zijn nieuwe truckgeneratie. Bij de ontwikkeling van de nieuwe vrachtwagens richtte MAN zich consequent op de chauffeurs en hun transporttaak. In eerste instantie lag de nadruk op de MAN TGX en het langeafstandsvervoer.


Lees verder...

Nieuwe MAN-truckgeneratie voor de bouw en offroad

Met de nieuwe, recent gelanceerde truckgeneratie biedt MAN Truck & Bus ultramoderne en baanbrekende technologie voor de bouwsector. Ze moeten efficiënt en zuinig zijn op het asfalt, een maximale flexibiliteit bieden bij het laden en lossen, maar ook in het terrein uit de voeten kunnen. Daarom is de nieuwe truckgeneratie van MAN nu nog beter afgestemd op de individuele eisen van het bouw- en off road segment.


Lees verder...

Mercedes-Benz onthuild GenH2-concept waterstoftruck

Daimler had het er maar druk mee en dat in deze corona-tijden, het introduceren van nieuwe producten en het geven van een kijkje in de toekomst. Er zijn twee nieuwe Mercedes-Benz Actros'en bijgekomen en ook lanceerde het merk met de ster trucks voor de toekomst:


Lees verder...

Volvo presenteert vier nieuwe trucks!

In een klap vernieuwt Volvo een groot deel van haar truckportfolio. Werd kort geleden nog een elektrische FM voorgesteld, die pas over een jaar in productie gaat, nu volgen een FH, FH16, FM en FMX, dan wel met dieselmotoren.


Lees verder...

DAF Trucks start veldtest met CF Hybrid

DAF Trucks is de veldtest gestart om praktijkervaring op te doen met de CF Hybrid. De Nederlandse transporteur Peter Appel heeft twee van deze innovatieve trucks in gebruik genomen voor de bevoorrading van supermarkten in centraal-Nederland. De DAF CF Hybrid rijdt elektrisch in stedelijke gebieden en maakt daarbuiten gebruik van de dieselmotor.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)