Volvo presenteert vier nieuwe trucks!

In een klap vernieuwt Volvo een groot deel van haar truckportfolio. Werd kort geleden nog een elektrische FM voorgesteld, die pas over een jaar in productie gaat, nu volgen een FH, FH16, FM en FMX, dan wel met dieselmotoren.


Lees verder...

MAN Truck & Bus toont nieuw truckgamma

MAN Truck & Bus introduceerde onlangs in Bilbao (Spanje) een geheel nieuwe truckgeneratie die klaar is voor de toekomt. De nieuwe truck-generatie van MAN heeft verbetering doorgevoerd op het gebied van de chauffeurswerkplek, digitalisering, connected assistentiesystemen en verbruik. 


Lees verder...

BYD komt met elektrische trucks naar Europa

Een jaar geleden kwamen ze al aan op het Europese vasteland. BYD, het Chinese Build Your Dreams, introduceerde indertijd in Spanje haar serie elektrische trucks waar het Europa mee wil gaan veroveren. Het liep nog niet echt storm, maar nu wordt er serieus werk van gemaakt.


Lees verder...

Volvo Trucks presenteert zware elektrische concepttrucks in Zweden

Hoe kan de impact op het milieu en klimaat van het zware vrachtverkeer worden verminderd terwijl de vraag naar transport blijft toenemen? Volvo Trucks is onlangs gestart met de verkoop van elektrische trucks voor stedelijk transporten en verwacht dat elektrificatie ook voor zwaardere trucks een concurrerend alternatief kan worden.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)