Fast & Furious: Hobbs & Shaw in première

Fast & Furious: Hobbs & Shaw is een Amerikaanse actiefilm uit 2019, geregisseerd door David Leitch en geschreven door Chris Morgan en Drew Pearce. Het is een spin-off van The Fast and the Furious-franchise, met in de hoofdrol Dwayne Johnson en Jason Statham als Luke Hobbs en Deckard Shaw. 


Lees verder...

Eerste turborotondes in Rotterdamse haven

Op Distripark Maasvlakte in de Dardanellenstraat zijn de eerste twee turborotondes van de Rotterdamse haven aangelegd. Ze vervangen twee gevaarlijke gelijkvloerse kruisingen. De rotondes zijn van beton vanwege de belasting door zware transporten, langere levensduur en lagere onderhoudskosten.


Lees verder...

Wantijbrug 2 maanden afgesloten voor vrachtverkeer

Rijkswaterstaat heeft besloten van maandag 26 augustus tot maandag 28 oktober 2019 geen vrachtverkeer zwaarder dan 3,5 ton over de Wantijbrug toe te laten. De reden hiervoor is dat de werkzaamheden aan de Wantijbrug (N3) uitlopen doordat het voorbereidende werk meer tijd heeft gevraagd dan vooraf is ingeschat.


Lees verder...

Concept Wet Vrachtwagenheffingen openbaar

Minister Van Nieuwenhuizen heeft het concept van de Wet Vrachtwagenheffing openbaar gemaakt. TLN, Evofenedex en VERN bestuderen de tekst en komen later met een uitgebreide reactie. De wetsteksten staan voor iedereen open voor commentaar.


Lees verder...

VDL promoot innovaties met demovoertuig

VDL Containersystemen schafte onlangs de eerste eigen demowagen aan. Met de truck wil men met name in Duitsland dealers en klanten bezoeken om zo de laatste innovaties onder de aandacht te brengen. De nieuwe, fraaie demowagen is gebouwd op basis van een Mercedes Antos 2545 L 6x2 met halflange cabine en een enkellucht gestuurde sleepas. 


Lees verder...

Nieuwste Kinglifter is voor Ter Laak Heino

Transportbedrijf Ter Laak te Heino heeft de eerste Terberg Kinglifter met Stage V motor geleverd gekregen. Het betreft een stillere en milieuvriendelijker variant van de meeneemheftruck. Ter Laak is gespecialiseerd in het transport van kassasystemen in Europa. Een schone, maar vooral ook stille, meeneemheftruck is een groot voordeel in stadscentra.


Lees verder...

Bauma trekt record aantal bezoekers

Met meer dan 620.000 bezoekers uit meer dan 200 landen zette de Bauma 2019, ’s werelds grootste beurs voor bouwmachines, mijnbouwmachines, componenten en andere bouwgerelateerde machines en installaties, een nieuw record neer. Elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering waren belangrijke thema’s dit keer.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, Frankrijk
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg