100% Auto Live op 12 en 13 oktober in Ahoy

Na 15 succesvolle edities keert één van de grootste autoshows van Nederland terug naar Rotterdam Ahoy. Eind vorig jaar genoten tienduizenden bezoekers van de vernieuwde show, die voor het eerst in 14 jaar de naam 100% Auto Live droeg. Op 12 en 13 oktober aanstaande opent men opnieuw de deur voor de autoliefhebbers, met een combinatie tussen Supercars en Tuning.


Lees verder...

Voorbeschouwing Transport Compleet Gorinchem

Binnenkort wordt de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem weer georganiseerd. Behoort uw bedrijf ook tot de deelnemers? Grijp dan nu uw kans. Auto- en Transportwereld zal van deze vakbeurs een fraaie special uitbrengen die op 30 augustus verschijnt. 


Lees verder...

Holthausen toont bestellers op waterstof tijdens RDD

Holthausen heeft tijdens de ReinigingsDemoDagen een aantal voertuigen met waterstof-aandrijving tentoongesteld. Deze technologie is reeds beschikbaar en steeds meer automerken zien de voordelen in van waterstof. Men toonde in Soest o.a. een Volkswagen Crafter en Transprter op waterstof.


Lees verder...

CVF viert groot feest in Leeuwarden

De Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) organiseert zaterdag 6 juli 2019 een groot chauffeursevenement op het Wilhelminaplein (Zaailand) in de binnenstad van Leeuwarden. Dit jaar bestaat de vereniging 35 jaar en dat wil men niet onopgemerkt voorbij laten gaan.


Lees verder...

Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie dwarsdoorsnede te zien was van de bestelautomarkt met alle bedrijvigheid eromheen.

 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport & Logistics Kortrijk Xpo, (Be.)
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, (Fr.)
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)