Ook Vlaanderen omarmt de iVRI’s

In navolging van Nederland investeert ook Vlaanderen in de iVRI’s, de intelligente verkeersregelinstallaties. De vooraankondigingen van de aanbesteding voor de slimme verkeerslichten staan inmiddels online...


Lees verder...

Leyland bouwt 10.000e DAF truck met opbouw af-fabriek

Bij Leyland Trucks in Groot-Brittannië kwam de 10.000e DAF truck met 'PACCAR body' van de speciaal daarvoor ontwikkelde productielijn. Het is een belangrijke mijlpaal voor Leyland’s eigen opbouwprogramma, dat het ontwerpen, fabriceren en installeren van gesloten opbouwen omvat, inclusief de aerodynamische Aerobody.


Lees verder...

Van Mossel nu ook Mercedes-Benz dealer in België

Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, is de nieuwe eigenaar van de Turnhoutse Mercedes-Benz vestiging Car Assistance Company (CAC). De transactie is voorgelegd aan de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) en is gepland om voor eind november dit jaar te worden afgerond.


Lees verder...

BP’s Pan-Europese tolbox ook voor Duitse wegen

Nu ook Duitsland zich heeft aangesloten bij het pan-Europese tolsysteem EETS (European Electronic Toll Service), kunnen wagenparkbeheerders hun Duitse tol afrekenen via de vorig jaar geïntroduceerde BP Tollbox voor EETS. Na de afronding van een pilot, is de toloplossing van BP nu beschikbaar in Duitsland.


Lees verder...

DAF investeert in cabinefabriek Westerlo

DAF investeert 200 miljoen euro in de cabinefabriek te Westerlo, België. Dit naar eigen zeggen om 'klaar te zijn voor toekomstige productieaantallen'. DAF opende de fabriek in Westerlo in 1966, waar het - naast cabines - sinds begin jaren zeventig ook eigen assen produceert. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2021 Gorinchem
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)