Wereldpremière volledig elektrische ID. Buzz Cargo

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe ID. Buzz Cargo. Deze geheel CO2-neutraal geproduceerde nieuwkomer is het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van een iconische klassieker: de Volkswagen T1 bus. De ID. Buzz Cargo verschijnt dit najaar bij de Nederlandse showrooms en is vanaf mei te bestellen.


Lees verder...

Mercedes-Benz Citan ‘Van of the Year 2022’

Tijdens de 2021-editie van de Solutrans vakbeurs in Lyon is de nieuwe Mercedes-Benz Citan gekroond tot ‘International Van of the Year 2022’. De nieuwe Citan won de felbegeerde titel samen met de Renault Kangoo, die op hetzelfde platform wordt gebouwd. 


Lees verder...

LEVC lanceert zijn nieuwe elektrische bestelwagen

Na een lancering in het VK afgelopen november, lanceert LEVC (London Electric Vehicle Company) nu zijn nieuwe elektrische bestelwagen, de VN5, in Europa. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de bekroonde productiefaciliteit van LEVC in Ansty, Coventry.


Lees verder...

De nieuwe Mercedes-Benz Citan voorgesteld

Mercedes-Benz heeft de nieuwe Citan voorgesteld. Dankzij compacte buitenafmetingen in combinatie met een hoog laadvermogen biedt de nieuwe Mercedes-Benz Citan een groot aantal toepassingsmogelijkheden, met name voor bezorging en dienstverlening in de binnenstad.


Lees verder...

Fiat stelt nieuwe 100% elektrische E-Ducato voor

Fiat Professional koos 22 april, de 51ste ‘dag van de aarde’ uit om de eerste 100% emissievrije elektrische E-Ducato aan de pers te onthullen. Deze wereldwijd terugkerende dag staat in het teken van de bescherming van het milieu en het verspreiden van de juiste milieuvriendelijke informatie en educatie.


Lees verder...

Eerste 5 tons MAN TGE 4x4 voor Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout, een bekend bedrijf dat inmiddels 100 jaar bestaat, heeft de eerste 5 tons MAN TGE in Nederland met vierwielaandrijving in gebruik genomen. De forse bestelauto heeft een dubbele cabine om extra manschappen te kunnen vervoeren naar bestemmingen die zich vaak in het terrein bevinden.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Bauma München (D.)
Mega Trucks Festival Brabanthallen, Den Bosch
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Kipper Event Markelo