Fiat stelt nieuwe 100% elektrische E-Ducato voor

Fiat Professional koos 22 april, de 51ste ‘dag van de aarde’ uit om de eerste 100% emissievrije elektrische E-Ducato aan de pers te onthullen. Deze wereldwijd terugkerende dag staat in het teken van de bescherming van het milieu en het verspreiden van de juiste milieuvriendelijke informatie en educatie.


Lees verder...

Eerste 5 tons MAN TGE 4x4 voor Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout, een bekend bedrijf dat inmiddels 100 jaar bestaat, heeft de eerste 5 tons MAN TGE in Nederland met vierwielaandrijving in gebruik genomen. De forse bestelauto heeft een dubbele cabine om extra manschappen te kunnen vervoeren naar bestemmingen die zich vaak in het terrein bevinden.


Lees verder...

MAN presenteert TGE als mobiele corona test unit

Samen met erkende specialisten op het gebied van de volksgezondheid heeft MAN Truck & Bus een diagnose-voertuig ontwikkeld om snel en veilig te kunnen testen op SARS CoV-2 infecties. De mobiele test unit op basis van de MAN TGE is bij uitstek geschikt om op locatie te testen – bijvoorbeeld bij verpleeghuizen, scholen en bedrijven.


Lees verder...

Mercedes-Benz presenteert vernieuwde Vito

In de voorbije zomer verleden jaar, werd de elektrische Mercedes-Benz Vito gepresenteerd. Nu een driekwart jaar later is de Vito vernieuwd én de eVito Tourer, de personenversie, gepresenteerd. Bijzonder is dat eVito Tourer een batterijpakket heeft van 150 kW dat zorgt voor een actieradius van 421 kilometer, waar de eVito besteller maar maximaal 160 kilometer ver komt.


Lees verder...

Volkswagen Bedrijfswagens onthult de nieuwe Caddy

Volkswagen Bedrijfswagens geeft de compleet nieuwe Caddy onthuld. De vijfde generatie van de marktleider in Nederland heeft een sportiever design, is ruimer en staat bol van de technologie die de actieve veiligheid, connectiviteit en efficiency naar een ongekend niveau brengt. De nieuwe Caddy is leverbaar vanaf eind 2020.


Lees verder...

Nieuw: de MAN TGE als vuilniswagen

Of het nu gaat om een ​​vuilniswagen, een portaaltruck, afzetsysteem, veegmachine of sneeuwschuiver… de mannen en vrouwen van openbare en particuliere gemeentelijke diensten en afvalverwijderingsbedrijven doen belangrijk werk voor de maatschappij.


Lees verder...

Opel Toonde Vivaro Irmscher Sport op VSK-beurs

Opel introduceerde een speciale uitvoering van de nieuwe Vivaro bedrijfswagen. De Opel Vivaro Irmscher Sport combineert een extra sportieve uitstraling met unieke details en een royale standaarduitrusting. Tevens wordt de Irmscher Sport geleverd met de krachtigste dieselmotor in het aanbod, met standaard 8-traps automaat.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Solutrans Lyon (Fr.)
Transport Compleet Hardenberg
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere