Veth grijpt RDD aan om Renault Kangoo Z.E. te showen

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote, open laadbak en zal op de stand van Veth Automotive getoond worden. De nieuwe versie is bijvoorbeeld geschikt voor hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi.


Lees verder...

Nieuwe VW Transporter op bauma gepresenteerd

Na de wereldpremière van de Multivan 6.1 onthult Volkswagen Bedrijfswagens nu de Transporter 6.1. De bestseller is in technisch opzicht grotendeels opnieuw ontworpen en debuteert op een passend podium: ‘bauma 2019’, ’s werelds grootste vakbeurs voor bouwmachines en toebehoren. 


Lees verder...

Renault Trucks introduceert nieuwe Master

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren onthult Renault Trucks bovendien de speciale introductie-editie: de Master Red EDITION. Dit zeer compleet uitgeruste introductiemodel is leverbaar voor zowel de diesel- als de elektrisch aangedreven modellen.


Lees verder...

Truckland voegt elektrische Maxus toe aan portfolio

Per 1 april 2019 heeft Truckland een nieuw merk toegevoegd aan haar portfolio. De internationale multibrand bedrijfswagendealer, gevestigd in 14 locaties, biedt klanten niet alleen vrachtwagens van het merk DAF of TATRA en bestelwagen van het Fiat. De steeds groter wordende vraag naar elektrische bestelwagens zal voortaan kunnen worden ingevuld met het merk Maxus.


Lees verder...

Banden bestelauto's komen slecht uit test

Een meerderheid van de bestelautobanden komt slecht uit de zomerbandentest van de ANWB. Slechts vijf van de zestien geteste banden in de maat 215/65 R 16 C halen een voldoende. Niet één band scoort goed. Van de overige elf banden presteren er twee matig en negen zelfs slecht. Personenbusjes, campers en caravans worden uitgerust met bestelautobanden. De ANWB maakt zich zorgen,


Lees verder...

Opfrisbeurt voor Mercedes-Benz Vito

De personenbus-uitvoeringen van de Vito krijgen een geheel nieuwe 2,0-liter dieselmotor, die beter scoort op het gebied van emissie en verbruik; verder zou hij stiller zijn. Aan de bestelauto’s gaat dit blok vooralsnog voorbij. Het nieuwe blok, dat sinds kort ook wordt toegepast in de E-klasse, komt beschikbaar met 136 pk/330 Nm, 163 pk/380 Nm en 190 pk/420 Nm en vervangt de oude 2,1-liter viercilinder.


Lees verder...

Nieuwe Opel Vivaro in drie lengtes verkrijgbaar

De nieuwe Opel Vivaro, vanaf september van dit jaar leverbaar in Nederland, richt zich op grote flexibiliteit, om zo breed mogelijk aantrekkelijk te zijn voor klanten. Er komen dan ook drie carrosserie- en drie lengtevarianten beschikbaar. Als maximum biedt de Vivaro een indrukwekkende 6,6 m3 laadruimte, 1.400 kg laadvermogen en 2.500 kg trekgewicht. In 2020 moet ook een volledig elektrische variant beschikbaar zijn. Opel is verantwoordelijk voor de wereldwijde ontwikkeling van lichte bedrijfswagens voor Groupe PSA in zijn geheel.


Lees verder...

Bestelauto Expo krijgt vervolg in 2019

De tweede editie van de Bestelauto Expo zit erop. Het evenement heeft in de vernieuwde opzet bijna dubbel zoveel bezoekers getrokken dan vorig jaar, waarbij er deze editie wederom een mooie dwarsdoorsnede te zien was van de bestelautomarkt met alle bedrijvigheid eromheen.

 


Lees verder...

Volkswagen e-Crafter nu leverbaar in Nederland

Bij het ontwikkelen van de nieuwe Crafter is vanaf het begin rekening gehouden met elektrisch aangedreven versies. Het basisconcept biedt in de wagenbodem dan ook letterlijk alle ruimte voor het lithium-ion batterijpakket. Daardoor is het laadvolume van de e-Crafter gelijk aan dat van de Crafter met dieselmotor: 10,7 m3. Ook de laadbreedte (1,38 m) en -hoogte (1,86 m) zijn identiek.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Mega Trucks Festival Den Bosch