Nieuwe Ford Transit MHEV en PHEV gepresenteerd

Verschillende bestelautofabrikanten gingen Ford al voor, maar nu heeft het de Transit ook elektrisch gemaakt. Althans, er komen een 'mild hybrid', MHEV, en een plug-in hybride uitvoering, PHEV, op de markt. Auto- en Transportwereld mocht mee naar Stockholm om de nieuwelingen te leren kennen.


Lees verder...

eVito geïntroduceerd in Nederland en direct te koop

Nederland is uitgekozen om de eerste eVito's in gebruik te nemen. De reden ligt uiteraard in de inmiddels goede laadinfrastructuur in ons land. Tussen januari 2010 en juni 2018 is het aantal laadpalen in ons land gegroeid van 400 naar 122.036. Hiervan zijn 32.875 publiek, ofwel 28,1 procent van alle laadpalen in de EU.


Lees verder...

Veth grijpt RDD aan om Renault Kangoo Z.E. te showen

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote, open laadbak en zal op de stand van Veth Automotive getoond worden. De nieuwe versie is bijvoorbeeld geschikt voor hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi.


Lees verder...

New Iveco Daily primeur op RDD

Op de ReinigingsDemoDagen in Soest werd de New Daily voor het eerst op een Nederlandse beurs getoond. De nieuwe Daily van Iveco werd onlangs in Turijn gepresenteerd. Aan de buitenkant zijn de veranderingen niet wereldschokkend. Andere koplampen, led uiteraard, en een 40 mm bredere 3-delige bumper met een opstapje, waardoor je makkelijker de voorruit kan schoonmaken, dan heb je het wel gehad.


Lees verder...

Veldhuizen introduceert Iveco Daily tandemas op RDD

Op de Reinigings Demo Dagen in Soesterberg is door Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan de Iveco Daily Tandemas geïntroduceerd. Deze Iveco is door Veldhuizen speciaal ontworpen voor het ophalen van huisvuil in stedelijke gebieden. Voor het ophalen van huisvuil in stedelijke gebieden is een smal voertuig met een hoog laadvermogen ideaal.


Lees verder...

Nieuwe Opel Vivaro Irmscher GT

Opel introduceerde in de zomer van 2018 de sportieve Opel Vivaro Irmscher. Die limited edition was volgens Opel zo’n groot succes onder ZZP-ers dat nu een opvolger gereed -en al te bestellen- is. De Vivaro Irmscher GT is nóg stoerder, met een extra sportieve look,...


Lees verder...

Nieuwe VW Transporter op bauma gepresenteerd

Na de wereldpremière van de Multivan 6.1 onthult Volkswagen Bedrijfswagens nu de Transporter 6.1. De bestseller is in technisch opzicht grotendeels opnieuw ontworpen en debuteert op een passend podium: ‘bauma 2019’, ’s werelds grootste vakbeurs voor bouwmachines en toebehoren. 


Lees verder...

Renault Trucks introduceert nieuwe Master

Renault Trucks introduceert, met een geheel nieuw front, nieuw interieur, nieuwe motoren en nieuwe driver-assistance systemen, de nieuwe Master. Om dit nieuws te markeren onthult Renault Trucks bovendien de speciale introductie-editie: de Master Red EDITION. Dit zeer compleet uitgeruste introductiemodel is leverbaar voor zowel de diesel- als de elektrisch aangedreven modellen.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)