Opel Toonde Vivaro Irmscher Sport op VSK-beurs

Opel introduceerde een speciale uitvoering van de nieuwe Vivaro bedrijfswagen. De Opel Vivaro Irmscher Sport combineert een extra sportieve uitstraling met unieke details en een royale standaarduitrusting. Tevens wordt de Irmscher Sport geleverd met de krachtigste dieselmotor in het aanbod, met standaard 8-traps automaat.


Lees verder...

Volledig elektrische bestelauto bezig aan opmars

Zo’n 59 procent van de bedrijven met meer dan 6 bestelauto’s overweegt serieus om in 2019/2020 een volledig elektrische LCV aan te schaffen, 47 procent overweegt een PHEV. Fleetowners verwachten zelfs dat in 2025 een derde van hun fleet elektrisch zal zijn aangedreven.


Lees verder...

Nieuwe Ford Transit MHEV en PHEV gepresenteerd

Verschillende bestelautofabrikanten gingen Ford al voor, maar nu heeft het de Transit ook elektrisch gemaakt. Althans, er komen een 'mild hybrid', MHEV, en een plug-in hybride uitvoering, PHEV, op de markt. Auto- en Transportwereld mocht mee naar Stockholm om de nieuwelingen te leren kennen.


Lees verder...

eVito geïntroduceerd in Nederland en direct te koop

Nederland is uitgekozen om de eerste eVito's in gebruik te nemen. De reden ligt uiteraard in de inmiddels goede laadinfrastructuur in ons land. Tussen januari 2010 en juni 2018 is het aantal laadpalen in ons land gegroeid van 400 naar 122.036. Hiervan zijn 32.875 publiek, ofwel 28,1 procent van alle laadpalen in de EU.


Lees verder...

Veth grijpt RDD aan om Renault Kangoo Z.E. te showen

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote, open laadbak en zal op de stand van Veth Automotive getoond worden. De nieuwe versie is bijvoorbeeld geschikt voor hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi.


Lees verder...

New Iveco Daily primeur op RDD

Op de ReinigingsDemoDagen in Soest werd de New Daily voor het eerst op een Nederlandse beurs getoond. De nieuwe Daily van Iveco werd onlangs in Turijn gepresenteerd. Aan de buitenkant zijn de veranderingen niet wereldschokkend. Andere koplampen, led uiteraard, en een 40 mm bredere 3-delige bumper met een opstapje, waardoor je makkelijker de voorruit kan schoonmaken, dan heb je het wel gehad.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)