LEVC lanceert zijn nieuwe elektrische bestelwagen

Na een lancering in het VK afgelopen november, lanceert LEVC (London Electric Vehicle Company) nu zijn nieuwe elektrische bestelwagen, de VN5, in Europa. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de bekroonde productiefaciliteit van LEVC in Ansty, Coventry.


Lees verder...

De nieuwe Mercedes-Benz Citan voorgesteld

Mercedes-Benz heeft de nieuwe Citan voorgesteld. Dankzij compacte buitenafmetingen in combinatie met een hoog laadvermogen biedt de nieuwe Mercedes-Benz Citan een groot aantal toepassingsmogelijkheden, met name voor bezorging en dienstverlening in de binnenstad.


Lees verder...

Fiat stelt nieuwe 100% elektrische E-Ducato voor

Fiat Professional koos 22 april, de 51ste ‘dag van de aarde’ uit om de eerste 100% emissievrije elektrische E-Ducato aan de pers te onthullen. Deze wereldwijd terugkerende dag staat in het teken van de bescherming van het milieu en het verspreiden van de juiste milieuvriendelijke informatie en educatie.


Lees verder...

Eerste 5 tons MAN TGE 4x4 voor Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout, een bekend bedrijf dat inmiddels 100 jaar bestaat, heeft de eerste 5 tons MAN TGE in Nederland met vierwielaandrijving in gebruik genomen. De forse bestelauto heeft een dubbele cabine om extra manschappen te kunnen vervoeren naar bestemmingen die zich vaak in het terrein bevinden.


Lees verder...

MAN presenteert TGE als mobiele corona test unit

Samen met erkende specialisten op het gebied van de volksgezondheid heeft MAN Truck & Bus een diagnose-voertuig ontwikkeld om snel en veilig te kunnen testen op SARS CoV-2 infecties. De mobiele test unit op basis van de MAN TGE is bij uitstek geschikt om op locatie te testen – bijvoorbeeld bij verpleeghuizen, scholen en bedrijven.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
IAA Transportation Hannover (D.)
Mega Trucks Festival Brabanthallen, Den Bosch
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere