MAN presenteert TGE als mobiele corona test unit

Samen met erkende specialisten op het gebied van de volksgezondheid heeft MAN Truck & Bus een diagnose-voertuig ontwikkeld om snel en veilig te kunnen testen op SARS CoV-2 infecties. De mobiele test unit op basis van de MAN TGE is bij uitstek geschikt om op locatie te testen – bijvoorbeeld bij verpleeghuizen, scholen en bedrijven.


Lees verder...

Mercedes-Benz presenteert vernieuwde Vito

In de voorbije zomer verleden jaar, werd de elektrische Mercedes-Benz Vito gepresenteerd. Nu een driekwart jaar later is de Vito vernieuwd én de eVito Tourer, de personenversie, gepresenteerd. Bijzonder is dat eVito Tourer een batterijpakket heeft van 150 kW dat zorgt voor een actieradius van 421 kilometer, waar de eVito besteller maar maximaal 160 kilometer ver komt.


Lees verder...

Volkswagen Bedrijfswagens onthult de nieuwe Caddy

Volkswagen Bedrijfswagens geeft de compleet nieuwe Caddy onthuld. De vijfde generatie van de marktleider in Nederland heeft een sportiever design, is ruimer en staat bol van de technologie die de actieve veiligheid, connectiviteit en efficiency naar een ongekend niveau brengt. De nieuwe Caddy is leverbaar vanaf eind 2020.


Lees verder...

Nieuw: de MAN TGE als vuilniswagen

Of het nu gaat om een ​​vuilniswagen, een portaaltruck, afzetsysteem, veegmachine of sneeuwschuiver… de mannen en vrouwen van openbare en particuliere gemeentelijke diensten en afvalverwijderingsbedrijven doen belangrijk werk voor de maatschappij.


Lees verder...

Opel Toonde Vivaro Irmscher Sport op VSK-beurs

Opel introduceerde een speciale uitvoering van de nieuwe Vivaro bedrijfswagen. De Opel Vivaro Irmscher Sport combineert een extra sportieve uitstraling met unieke details en een royale standaarduitrusting. Tevens wordt de Irmscher Sport geleverd met de krachtigste dieselmotor in het aanbod, met standaard 8-traps automaat.


Lees verder...

Volledig elektrische bestelauto bezig aan opmars

Zo’n 59 procent van de bedrijven met meer dan 6 bestelauto’s overweegt serieus om in 2019/2020 een volledig elektrische LCV aan te schaffen, 47 procent overweegt een PHEV. Fleetowners verwachten zelfs dat in 2025 een derde van hun fleet elektrisch zal zijn aangedreven.


Lees verder...

Nieuwe Ford Transit MHEV en PHEV gepresenteerd

Verschillende bestelautofabrikanten gingen Ford al voor, maar nu heeft het de Transit ook elektrisch gemaakt. Althans, er komen een 'mild hybrid', MHEV, en een plug-in hybride uitvoering, PHEV, op de markt. Auto- en Transportwereld mocht mee naar Stockholm om de nieuwelingen te leren kennen.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Matexpo Kortrijk, België
Transport Compleet Gorinchem
Solutrans Lyon (Fr.)
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)
Solutrans Lyon (Fr.)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere