Nieuwe Mercedes-Benz eSprinter komt er aan!

De toekomst is elektrisch, zoveel mogen we inmiddels toch wel aannemen. Vooral nu de batterijen steeds sterker worden en daarmee meer kilometers op één lading bieden. Met de nieuwe eSprinter biedt Mercedes-Benz inmiddels heel wat meer dan het met de vorige eSprinter bood. De nieuweling komt eind 2023 eerst in een gesloten bestelvariant met de zwaarste accu,


Lees verder...

BK Pharma neemt als eerste ID.Buzz Cargo in gebruik

BK Pharma Logistics nam recent als eerste in Nederland de Volkswagen ID. Buzz Cargo met een elektrische koelinstallatie in gebruik. Hiermee kan BK Pharma Logistics goederen emissievrij bezorgen. Door het aanschaffen van de elektrische bus is men verzekerd van toegang tot de binnensteden.


Lees verder...

Steeds meer elektrische bestelwagens de weg op

Ondernemers stappen steeds vaker met subsidie over op een elektrische bestelwagen. Het jaarlijkse beschikbare subsidiebudget voor de aanschaf van dergelijke voertuigen is sinds vandaag op. In totaal komen er via deze regeling dit jaar ruim 5.500 elektrische bestelwagens op de weg bij.


Lees verder...

Veap spoiler voor Maxus Edeliver9 en Deliver9

Veap Shield United presenteert een spoiler voor de eDeliver9 en Deliver9, de nieuwste voertuigen van Maxus. Veap is een van de weinige fabrikanten die voor de nieuwe bedrijfswagens een aerodynamische oplossing biedt. "We mogen weer een merk verwelkomen binnen ons assortiment", vertelt Thomas de Haas, salesmanager van Veap Shield United trots.


Lees verder...

Wereldpremière volledig elektrische ID. Buzz Cargo

Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe ID. Buzz Cargo. Deze geheel CO2-neutraal geproduceerde nieuwkomer is het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van een iconische klassieker: de Volkswagen T1 bus. De ID. Buzz Cargo verschijnt dit najaar bij de Nederlandse showrooms en is vanaf mei te bestellen.


Lees verder...

Mercedes-Benz Citan ‘Van of the Year 2022’

Tijdens de 2021-editie van de Solutrans vakbeurs in Lyon is de nieuwe Mercedes-Benz Citan gekroond tot ‘International Van of the Year 2022’. De nieuwe Citan won de felbegeerde titel samen met de Renault Kangoo, die op hetzelfde platform wordt gebouwd. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo