Mercedes-Benz Arocs 10x8 kippers voor Van Berkel

Van Berkel is een Brabants familiebedrijf dat zich bezig houdt met recycling, grondstoffenhandel, biomassa en zelfs aannemingswerken in de agrarische- en publieke sector. Daarnaast is het bedrijf actief in het grondverzet en zelfs in de containerlogistiek met een eigen containeroverslag in Veghel.


Lees verder...

Unieke Volvo FMX 4x4 Sondeertruck voor Van der Straaten

Voor geotechnisch onderzoek nam Van der Straaten Geotechniek, gevestigd in Hansweert, onlangs een Volvo FMX 4x4 Sondeertruck in gebruik. Deze truck, tevens voorzien van rupsbanden, is een fraai staaltje van engineering en een van de meest geavanceerde oplossingen in Nederland.


Lees verder...

VDL haakarm voor de Explosieven Opruimingsdienst

Het ministerie van Defensie heeft voor de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) een opdracht gegund aan Volvo Trucks Nederland. VDL Defence Technolgies heeft hier samen met Gemco Mobile Safety aan meegewerkt door een serie van 2 trucks en 3 speciaal ingerichte containers te leveren die ingezet kunnen worden bij het ruimen van explosieven.


Lees verder...

Positief met drank achter het stuur van nieuwe Scania V8 R520 bakwagen

"Het moest een visitekaartje worden én we wilden onze chauffeur John Theulen in het zonnetje zetten. Hij werkt al ruim 30 jaar voor ons", vertelt Guus Hansen van de gelijknamige drankenhandel in Linne (Limburg) over de aanschaf van een nieuwe Scania R520 6x2 bakwagen met gestuurde naloopas. Het was dat de auto reeds besteld was, anders had Hansen de aanschaf hoogstwaarschijnlijk uitgesteld.


Lees verder...

200ste DAF bij Van Keulen Transport afgeleverd

Bij Van Keulen Transport te Middelburg werd recent de 200ste DAF afgeleverd door TB Truck & Trailer Service Goes. Die aflevering kon natuurlijk niet in stilte voorbij gaan. Daarom is - met inachtneming van de RIVM-voorschriften - deze DAF op feestelijke wijze afgeleverd.


Lees verder...

Lichte Iveco S-Way trekker voor Madou Transport

Twee jaar geleden begon Stefan Madou als eigen rijder een eigen bedrijf. Hij kocht een tweedehands Iveco Stralis uit Duitsland. Na een mooi aantal kilometers ruilde hij deze truck recent in voor een nieuwe Iveco S-Way, geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2021 Gorinchem
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)