Vijftal MAN kippers voor Van Lijssel

Van Lijssel Transport BV uit ‘s-Hertogenbosch is al jarenlang een tevreden MAN rijder. Ook voor de nieuwste investering in de vloot koos het familiebedrijf weer voor dit merk. Maar liefst vijf nieuwe MAN trucks van het type TGS 43.460 8x4 met Wide Spread gestuurd tandemstel versterken de vloot.


Lees verder...

VDL Containersystemen scoort met Russische dealer

VDL Containersystemen ontving recent een grote order vanuit Rusland. VDL-dealer Cavag Technotrade, sinds 2018 VDL-dealer in Rusland, bestelde 102 haakarmsystemen. De order zal in delen worden uitgeleverd, tot het einde van dit jaar. Naast deze grote order is ook een middelgrote order geplaatst vanuit Rusland, voor 21-tons haakarmsystemen die op trucks met 3 assen worden gemonteerd.


Lees verder...

Aannemers & Loonbedrijf Vink ontvangt DAF Gold Edition

Een bijzondere DAF XF 530 FTG Gold Edition is in ontvangst genomen door Aannemers & Loonbedrijf Vink, gevestigd in Dwingeloo. Het bedrijf is in 1966 opgericht en in 2007 overgenomen door de familie Wijntjes. Het bedrijf is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en mechanisatie.


Lees verder...

Van den Bosch kiest opnieuw voor Renault Trucks

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen. Het bedrijf nam recent de eerste uit een tweede serie van in totaal 61 Renault Trucks T in gebruik. De levering bestaat uit Renault Trucks T 460 4x2-trekkers en 6x2-midlift trekkers. 


Lees verder...

Volvo FH LNG bakwagens voor Rebro Transport

Rebro Transport Service uit Rucphen heeft twee Volvo FH 460 LNG 6x2-bakwagens in gebruik genomen. De trucks worden vooral ingezet als LZV-combinatie voor distributie van pakketten in Duitsland. De levering kwam tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.


Lees verder...

Vijfde steillader voor Overdevest Transport

Specialist in containertransport K. Overdevest Transport uit Oud Gastel heeft de vijfde VAKO Steillader in gebruik genomen. De goede kwaliteit en de ervaring met producent VAKO transport systems waren doorslaggevend om opnieuw voor een VAKO Steillader te kiezen. 


Lees verder...

Iveco Stralis X-Way met haakarm voor Korevaar

Recycling Centrale Korevaar uit Groot Ammers heeft een nieuwe Stralis X-Way met 25-tons VDL haakarmsysteem in gebruik genomen. Deze drieassige X-Way, met gestuurde hefbare naloopas, is uitgerust met een 420 pk en 2.000 Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. Iveco-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde het voertuig af.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, Frankrijk
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg