Eerste 7.000 Nieuwe Generatie DAF trucks verkocht

Binnen een maand na de officiële lancering heeft DAF al meer dan 7.000 klantorders ontvangen voor zijn Nieuwe Generatie XF, XG en XG⁺ trucks. De volledig nieuwe voertuigserie voor langeafstandstransport gaat in oktober in productie en zet een nieuwe standaard op het gebied van efficiëntie, veiligheid en chauffeurscomfort.


Lees verder...

DAF CF450 6x2 Wide Spread voor Wessels Vriezenveen

Transportbedrijf J. Wessels & Zn BV uit Vriezenveen heeft een nieuwe DAF CF450 6x2 trekker met autolaadkraan in gebruik genomen. Een compacte alleskunner, want deze DAF is niet alleen inzetbaar als trekker, maar met een afneembare laadbak ook als motorwagen met aanhangwagen.


Lees verder...

Imposante Volvo FH 8x4 voor De Jong Zuurmond

Als er één bedrijf in de Betuwe te noemen is, waarvan iedereen wel een keer heeft gehoord, is het De Jong Zuurmond. De herkenbare voertuigen in de kleuren geel, oranje en blauw kom je door heel Nederland langs de weg tegen. Onlangs is er nog een paradepaardje aan het wagenpark van de De Jong Zuurmond toegevoegd.


Lees verder...

Mick Volendam Groep neemt primeur in ontvangst

Met een Fassi cabinekraan van maar liefst 215 ton/meter, nam kraanbedrijf Mick uit Volendam deze maand de zwaarste cabinekraan in gebruik die ooit in Nederland op een Scaniachassis is gebouwd. Niet alleen de kraan is exceptioneel. Ook de Scania zelf is met zijn 10x4 configuratie, 650 pk sterke V8 motor en een hoge R-cabine een niet alledaagse verschijning.


Lees verder...

Nieuwe Volvo FMX primeur voor MixTrans

Een primeur voor MixTrans. Het bedrijf uit Steenwijk heeft als een van de eersten in Nederland het nieuwe model Volvo FMX in gebruik genomen en dat is de eerste Volvo-truck voor MixTrans. De Volvo FMX 460 10x4 TAG-XL betonmixer is geleverd door de Zwolse vestiging van Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep.


Lees verder...

Volvo FH met elektrische autolaadkraan voor Koeman

Koeman Berkhout heeft zijn wagenpark uitgebreid met een Volvo FH 540 10x4 bakwagen/trekker die is voorzien van een 165 tonmeter Palfinger autolaadkraan. De hijsspecialist koos voor deze configuratie omdat LVS Trucks en Volvo Trucks het gewenste chassis konden leveren voor de volledig elektrisch aangedreven autolaadkraan.


Lees verder...

Mercedes-Benz Arocs 10x8 kippers voor Van Berkel

Van Berkel is een Brabants familiebedrijf dat zich bezig houdt met recycling, grondstoffenhandel, biomassa en zelfs aannemingswerken in de agrarische- en publieke sector. Daarnaast is het bedrijf actief in het grondverzet en zelfs in de containerlogistiek met een eigen containeroverslag in Veghel.


Lees verder...

Unieke Volvo FMX 4x4 Sondeertruck voor Van der Straaten

Voor geotechnisch onderzoek nam Van der Straaten Geotechniek, gevestigd in Hansweert, onlangs een Volvo FMX 4x4 Sondeertruck in gebruik. Deze truck, tevens voorzien van rupsbanden, is een fraai staaltje van engineering en een van de meest geavanceerde oplossingen in Nederland.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Hardenberg
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)