Van Eijck koopt vier Scania’s 8x4 als zware bergingstruck

Van Eijck Internationaal bergings- en repatriëringsbedrijf heeft recent de eerste twee van vier Scania R500 8x4 trucks als zwaar bergingsvoertuig in gebruik genomen. De rondom luchtgeveerde trucks zijn in eigen beheer opgebouwd met Amerikaanse Miller componenten waarvan Van Eijck importeur is.


Lees verder...

Westerman wil met Mercedes-Benz trucks verder groeien

Westerman Multimodal Logistics is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Het bedrijf houdt zich steeds meer bezig met het vervoer van fietsen en meerdere daaraan gerelateerde activiteiten. Nu de vraag naar rijwielen in heel Europa sterk stijgt, verwacht Westerman de komende jaren nog verder uit te breiden.


Lees verder...

Mediaco schaft 60 stuks RINO ballasttrailers aan

Na eerdere leveringen in 2017 kiest de Franse kraanverhuurder Mediaco opnieuw voor de RINO ballasttrailer. In totaal levert Nooteboom Trading, gevestigd in Zeewolde, 60 stuks ballasttrailers bestemd voor alle vestigingen van Mediaco, die dankzij een uitgebreid netwerk geheel Frankrijk beslaan.


Lees verder...

150e MAN voor Spaansen via BTS Wognum

Wie Spaansen zegt, zegt MAN. Het truckmerk is welhaast onlosmakelijk verbonden met het veelzijdige bedrijf uit de Kop van Noord-Holland. Onlangs nam Spaansen Groep de 150e MAN via BTS Wognum in gebruik. Deze maakt deel uit van een serie van drie TGX-trucks van de nieuwste generatie.


Lees verder...

Bijzondere DAF XF 530 FAD 8x4 voor Bergnet

Inspelend op de toekomst koos bergingsbedrijf Bergnet voor de aanschaf van een nieuwe, zware bergingstruck. Dit splinternieuwe voertuig wordt ingezet voor de berging en repatriëring van zwaar materieel binnen het Bergnet-werkgebied.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT&Logistiek Jaarbeurs, Utrecht
Solutrans Lyon
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
Kipper Event Markelo
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland