Positief met drank achter het stuur van nieuwe Scania V8 R520 bakwagen

"Het moest een visitekaartje worden én we wilden onze chauffeur John Theulen in het zonnetje zetten. Hij werkt al ruim 30 jaar voor ons", vertelt Guus Hansen van de gelijknamige drankenhandel in Linne (Limburg) over de aanschaf van een nieuwe Scania R520 6x2 bakwagen met gestuurde naloopas. Het was dat de auto reeds besteld was, anders had Hansen de aanschaf hoogstwaarschijnlijk uitgesteld.


Lees verder...

Lichte Iveco S-Way trekker voor Madou Transport

Twee jaar geleden begon Stefan Madou als eigen rijder een eigen bedrijf. Hij kocht een tweedehands Iveco Stralis uit Duitsland. Na een mooi aantal kilometers ruilde hij deze truck recent in voor een nieuwe Iveco S-Way, geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo.


Lees verder...

Primeur voor brandweer Twente

De Brandweer Twente heeft zes nieuwe natuurbrandbestrijdingsvoertuigen in gebruik genomen. Na een uitgebreide oriëntatie koos de brandweer voor zes Renault Trucks D 280 4x4 met Gimaex-opbouw. 


Lees verder...

JC Dekker gaat offroad met Scania 8x8

JC Dekker uit Goes heeft onlangs twee nieuwe Scania’s G500 8x8 aan het wagenpark toegevoegd. Het Zeeuwse bedrijf is actief als aannemers-/verhuurbedrijf en doet sloopwerken en transport. Voor deze laatste activiteit worden de beide nieuwe Scania’s ingezet.


Lees verder...

REMONDIS breidt wagenpark uit met Antos

Onlangs heeft REMONDIS Nederland haar vloot versterkt  in de regio Zwolle met een Antos 2533 L huisvuilwagen met zijladeropbouw. Daar blijft het niet bij, want begin volgend jaar krijgt het wagenpark versterking van vijf Actros trucks van de nieuwe generatie met eenzelfde opbouw en inzet.


Lees verder...

Simon Loos zet 52 Schmitz bakwagenopbouwen in

Simon Loos heeft bij Schmitz Cargobull 52 bakopbouwen besteld voor trucks die ingezet worden vanuit het vernieuwde distributiecentrum van Sligro in Berkel en Rodenrijs. Behalve lading van Sligro, neemt Simon Loos ook lading mee van Heineken.


Lees verder...

Grootste betonpomp staat op een MAN

Familiebedrijf Gebr. van Antwerpen uit Den Bosch is sinds kort de trotse eigenaar van de grootste betonpomp van Europa. Het is een 65m Schwing-betonpomp die is gebouwd op een zes-assige MAN TGS, die speciaal voor de grote betonpomp ingrijpend werd aangepast.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)