DON geeft als eerste les in vrachtauto met MirrorCam

DON Opleidingen is het eerste opleidingsinstituut in Nederland dat rijlessen gaat geven in de nieuwe Mercedes-Benz Actros. Deze vrachtauto rijdt met spiegels én MirrorCam. Dankzij camera’s aan alle kanten van de vrachtauto, kan de chauffeur het verkeer om zich heen in de gaten houden via de beeldschermen in zijn cabine.


Lees verder...

Vijftal MAN kippers voor Van Lijssel

Van Lijssel Transport BV uit ‘s-Hertogenbosch is al jarenlang een tevreden MAN rijder. Ook voor de nieuwste investering in de vloot koos het familiebedrijf weer voor dit merk. Maar liefst vijf nieuwe MAN trucks van het type TGS 43.460 8x4 met Wide Spread gestuurd tandemstel versterken de vloot.


Lees verder...

VDL Containersystemen scoort met Russische dealer

VDL Containersystemen ontving recent een grote order vanuit Rusland. VDL-dealer Cavag Technotrade, sinds 2018 VDL-dealer in Rusland, bestelde 102 haakarmsystemen. De order zal in delen worden uitgeleverd, tot het einde van dit jaar. Naast deze grote order is ook een middelgrote order geplaatst vanuit Rusland, voor 21-tons haakarmsystemen die op trucks met 3 assen worden gemonteerd.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport & Logistics Kortrijk Xpo, (Be.)
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, (Fr.)
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)