Aannemers & Loonbedrijf Vink ontvangt DAF Gold Edition

Een bijzondere DAF XF 530 FTG Gold Edition is in ontvangst genomen door Aannemers & Loonbedrijf Vink, gevestigd in Dwingeloo. Het bedrijf is in 1966 opgericht en in 2007 overgenomen door de familie Wijntjes. Het bedrijf is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en mechanisatie.


Lees verder...

Van den Bosch kiest opnieuw voor Renault Trucks

Na de ingebruikname van 42 Renault Trucks T in 2018 heeft Van den Bosch Transporten uit het Brabantse Erp opnieuw voor Renault-trucks gekozen. Het bedrijf nam recent de eerste uit een tweede serie van in totaal 61 Renault Trucks T in gebruik. De levering bestaat uit Renault Trucks T 460 4x2-trekkers en 6x2-midlift trekkers. 


Lees verder...

Volvo FH LNG bakwagens voor Rebro Transport

Rebro Transport Service uit Rucphen heeft twee Volvo FH 460 LNG 6x2-bakwagens in gebruik genomen. De trucks worden vooral ingezet als LZV-combinatie voor distributie van pakketten in Duitsland. De levering kwam tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Bluekens Truck en Bus.


Lees verder...

Vijfde steillader voor Overdevest Transport

Specialist in containertransport K. Overdevest Transport uit Oud Gastel heeft de vijfde VAKO Steillader in gebruik genomen. De goede kwaliteit en de ervaring met producent VAKO transport systems waren doorslaggevend om opnieuw voor een VAKO Steillader te kiezen. 


Lees verder...

Iveco Stralis X-Way met haakarm voor Korevaar

Recycling Centrale Korevaar uit Groot Ammers heeft een nieuwe Stralis X-Way met 25-tons VDL haakarmsysteem in gebruik genomen. Deze drieassige X-Way, met gestuurde hefbare naloopas, is uitgerust met een 420 pk en 2.000 Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. Iveco-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde het voertuig af.


Lees verder...

Bos Dynamics bestelt tien nieuwe Actrossen

Transportbedrijf Bos Dynamics uit Ede heeft tien nieuwe Mercedes-Benz Actros trucks besteld. De vrachtwagens worden ingezet voor lengtedistributie, papiertransport en bouwtransport. Bos Dynamics werd in 2011 opgericht. Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland.


Lees verder...

Dynamic Rush uit Wormerveer viert jubileum

Dynamic Rush uit Wormerveer bestaat 30 jaar. Het jubileum wordt gevierd met de bestelling van een Lion's Edition TGX 18.500 trekker en een nieuwe TGE. Dynamic Rush zegt een deel van het succes te danken aan de samenwerking met MAN en dan in het bijzonder met dealer BTS uit Wognum.


Lees verder...

Volvo jubileumtruck voor Hollander Barendrecht

Logistiek dienstverlener Hollander Barendrecht heeft een bijzondere Volvo FM jubileumtruck in gebruik genomen. De truck is ter gelegenheid van het negentigjarig bestaan van Hollander Barendrecht gespoten in speciale kleurstelling en voorzien van een speciaal logo. De jubileumtruck is onderdeel van een serie van dertien Volvo FM 420 4x2-trekkers die stapsgewijs worden geleverd. De levering komt tot stand in samenwerking met Volvo Group Truck Center in Alblasserdam.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Mega Trucks Festival Den Bosch