Westerman wil met Mercedes-Benz trucks verder groeien

Westerman Multimodal Logistics is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Het bedrijf houdt zich steeds meer bezig met het vervoer van fietsen en meerdere daaraan gerelateerde activiteiten. Nu de vraag naar rijwielen in heel Europa sterk stijgt, verwacht Westerman de komende jaren nog verder uit te breiden.


Lees verder...

Mediaco schaft 60 stuks RINO ballasttrailers aan

Na eerdere leveringen in 2017 kiest de Franse kraanverhuurder Mediaco opnieuw voor de RINO ballasttrailer. In totaal levert Nooteboom Trading, gevestigd in Zeewolde, 60 stuks ballasttrailers bestemd voor alle vestigingen van Mediaco, die dankzij een uitgebreid netwerk geheel Frankrijk beslaan.


Lees verder...

150e MAN voor Spaansen via BTS Wognum

Wie Spaansen zegt, zegt MAN. Het truckmerk is welhaast onlosmakelijk verbonden met het veelzijdige bedrijf uit de Kop van Noord-Holland. Onlangs nam Spaansen Groep de 150e MAN via BTS Wognum in gebruik. Deze maakt deel uit van een serie van drie TGX-trucks van de nieuwste generatie.


Lees verder...

Bijzondere DAF XF 530 FAD 8x4 voor Bergnet

Inspelend op de toekomst koos bergingsbedrijf Bergnet voor de aanschaf van een nieuwe, zware bergingstruck. Dit splinternieuwe voertuig wordt ingezet voor de berging en repatriëring van zwaar materieel binnen het Bergnet-werkgebied.


Lees verder...

DAF CF450 6x2 Wide Spread voor Wessels Vriezenveen

Transportbedrijf J. Wessels & Zn BV uit Vriezenveen heeft een nieuwe DAF CF450 6x2 trekker met autolaadkraan in gebruik genomen. Een compacte alleskunner, want deze DAF is niet alleen inzetbaar als trekker, maar met een afneembare laadbak ook als motorwagen met aanhangwagen.


Lees verder...

Imposante Volvo FH 8x4 voor De Jong Zuurmond

Als er één bedrijf in de Betuwe te noemen is, waarvan iedereen wel een keer heeft gehoord, is het De Jong Zuurmond. De herkenbare voertuigen in de kleuren geel, oranje en blauw kom je door heel Nederland langs de weg tegen. Onlangs is er nog een paradepaardje aan het wagenpark van de De Jong Zuurmond toegevoegd.


Lees verder...

Mick Volendam Groep neemt primeur in ontvangst

Met een Fassi cabinekraan van maar liefst 215 ton/meter, nam kraanbedrijf Mick uit Volendam deze maand de zwaarste cabinekraan in gebruik die ooit in Nederland op een Scaniachassis is gebouwd. Niet alleen de kraan is exceptioneel. Ook de Scania zelf is met zijn 10x4 configuratie, 650 pk sterke V8 motor en een hoge R-cabine een niet alledaagse verschijning.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo