Kögel introduceert Mega Lightplus opleggers

Kögel presenteert de nieuwe generatie transportoplossingen: de Mega Lightplus is de volumespecialist voor alle eisen van de automobielindustrie. Dankzij het uitgebreide aanbod aan uitrustingsopties en het geringe eigen gewicht kan de Kögel Mega Lightplus bovendien worden aangepast aan de vereisten voor vele andere ladingen.


Lees verder...

Twee stas Agrostar kippers voor firma De Heus

De firma De Heus heeft bij Van der Peet twee nieuwe STAS Agrostar kippers besteld. De STAS-kippers gaan twee eerdere STAS-kippers vervangen met 23 dienstjaren. De Heus gaat de kippers gebruiken voor het transport van grondstoffen naar hun diervoeder fabrieken. Van der Peet is de Nederlandse dealer van het Belgische merk opleggers.


Lees verder...

Nooteboom Teletrailer met bijzondere Netcap-huif

Netcap en Nooteboom gaven geïnteresseerden, net voor de lockdown van  afgelopen december, de mogelijkheid een Nooteboom Teletrailer - voorzien van Netcap-huif - te bekijken bij Van Rijssel carrosseriebedrijf. Van Rijssel is als vaste partner betrokken bij deze bijzondere opbouw.


Lees verder...

Schmitz en Krone samen in telematica

Transportbedrijven die telematicasystemen gebruiken van de twee toonaangevende trailerfabrikanten Schmitz Cargobull en Krone hebben nu toegang tot de gegevens van al hun voertuigen via hun individuele toegangspunten - ongeacht de geïnstalleerde telematica-hardware of het gebruikte telematicaportaal.


Lees verder...

MAX Trailer 510 nu ook met pendelassen verkrijgbaar

 MAX Trailer presenteert een interessante nieuwe versie van de MAX Trailer 510. De bijzondere zwaartrtansport dieplader is er nu ook met pendelassen. De multifucntionele dieplader biedt nu nóg meer belangrijke pluspunten, verwerkt in een scherp geprijsd kwaliteitsproduct.


Lees verder...

Trailer Innovation Award 2021: Winnaars en nominaties

De Trailer Innovation Award – die elke twee jaar wordt gehouden – is traditiegetrouw ingedeeld in zeven categorieën, te weten: body, chassis, componenten, concept, environment, safety en smart trailer. De jury, bestaande uit zestien gerenommeerde Europese vaktijdschriften waarbij Nederland is vertegenwoordigd door uw vakblad Auto- en Transportwereld, 


Lees verder...

Aeroflex intensiveert samenwerking met Van Eck

Wanneer het op innovatie aankomt, dan is Van Eck het bedrijf dat een reputatie hoog te houden heeft. In het Aeroflex-project, waarbij met steun van de Europees Commissie in samenwerking met andere partijen onderzoek wordt gedaan naar efficiënter en milieuvriendelijker goederenvervoer,


Lees verder...

Nieuwe schrootkipper van D-TEC gepresenteerd

Trailerbouwer D-TEC heeft een nieuwe kipper voor de recyclingsector ontwikkeld. De kipper is ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, maar tegelijkertijd is het een echte lichtgewicht in zijn klasse. Tijdens het ontwerpproces is gebruikgemaakt van veel bewezen marktontwikkelingen en de expertise van Christian Lück uit Duitsland.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere