Schmitz en Krone samen in telematica

Transportbedrijven die telematicasystemen gebruiken van de twee toonaangevende trailerfabrikanten Schmitz Cargobull en Krone hebben nu toegang tot de gegevens van al hun voertuigen via hun individuele toegangspunten - ongeacht de geïnstalleerde telematica-hardware of het gebruikte telematicaportaal.


Lees verder...

Nieuwe schrootkipper van D-TEC gepresenteerd

Trailerbouwer D-TEC heeft een nieuwe kipper voor de recyclingsector ontwikkeld. De kipper is ontworpen voor stabiliteit en duurzaamheid, maar tegelijkertijd is het een echte lichtgewicht in zijn klasse. Tijdens het ontwerpproces is gebruikgemaakt van veel bewezen marktontwikkelingen en de expertise van Christian Lück uit Duitsland.


Lees verder...

De nieuwe WingMAX voor XXL-rotorbladen

Rotorbladen zijn elementaire onderdelen van een windturbine. De trend gaat hierbij naar steeds grotere wieken, met lengtes die de 70 meter inmiddels ver overschrijden. Met de nieuwe WingMAX van Faymonville kunnen ook dergelijke XXL-onderdelen betrouwbaar en kostenbesparend naar de plaatsingslocaties worden vervoerd.


Lees verder...

D-TEC toont nieuw 20 ft tankcontainerchassis

Twee jaar geleden introduceerde trailerbouwer D-TEC een nieuw 20/30 ft tankcontainerchassis. Om het programma compleet te maken, komt D-TEC in april met een 20 ft tankcontainerchassis. Met een leeggewicht vanaf 2.950 kilo sluiten wij goed aan bij het deel van de transportmarkt dat rijdt met 20ft tankcontainers en swapbodies.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)