Lage Pacton-trailer biedt Blaauw Transport de ruimte

Met een wagenpark van acht trucks en een tiental diverse trailers, koos Blaauw Transport (www.kraanauto.nl) uit het Brabantse Werkendam ter uitbreiding voor het eerst een nieuwe, vlakke oplegger van het merk Pacton. De extra lage trailer, met een geringe nekbalkhoogte van 75 mm, werd geheel naar klantwens gespecificeerd. 


Lees verder...

Meiller asfaltkippers standaard met bluetooth

Transportoplossingen.com B.V. levert de Meiller asfaltkippers nu standaard met bluetooth. Temperaturen in de kipperopbouw kunnen via een telematicasysteem worden gevolgd, maar nu ook, dankzij Bluetooth, via de Meiller-app op de smartphone worden uitgelezen. De Meiller app is verkrijgbaar in de appstores voor IOS of Android.


Lees verder...

Met Schmitz Cargobull 'cool' onderweg

Sinds de oprichting in 1983 van het in Duisburg gevestigde STI Freight Management GmbH, is het bedrijf continu gegroeid. Het telt vandaag de dag 221 medewerkers verdeeld over twaalf vestigingen die verantwoordelijk zijn voor een snelle afwikkeling van internationale transportzendingen, of het nu over land, water of door de lucht moet.

 


Lees verder...

LeciTrailer nieuwe speler op Nederlandse markt

Met een nieuwe importeur in Nederland en een groei aan Nederlandse klanten timmert het Spaanse LeciTrailer in ons land danig aan de weg. Het nog relatief jonge bedrijf – opgericht in 1990 – heeft een stevige groeiambitie. Niet voor niets wordt nu 15 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuwe productiehal inclusief een KTL-straat. “Maar”, zo stelt het management, “ons sterke punt is dat wij naar klantwens bouwen.”


Lees verder...

D-TEC toont kipper met een aluminium bak van 55 m³

Trailerbouwer D-TEC heeft haar eerste starre kiepoplegger met aluminium bak van 55 m³ afgeleverd aan Mineralen Recycling Ede B.V. "De kipper heeft een laag leeggewicht van 6.250 kg en kan zowel via de deuren als via de klep gelost worden, dankzij de Combideur. Dit zorgt voor meer flexibiliteit.", aldus directeur Gerrit van Vlastuin.


Lees verder...

Eerste Nederlandse LZV's rijden nu in Vlaanderen

Na vele jaren van lobbyen en wachten is het zover: grensoverschrijdend vervoer voor LZV’s tussen Nederland en Vlaanderen is officieel toegestaan. De eerste Nederlandse combinaties rijden inmiddels in Vlaanderen rond. Bijna 20 jaar nadat in Nederland de eerste LZV de weg op ging, ligt voor LZV’s nu ook de weg naar Vlaanderen open.  


Lees verder...

Broshuis multifuctioneel containerchassis getoond

Het jaarlijkse Broshuis Event op zaterdag 12 januari 2019 bracht - ondanks de regenachtige dag - ruim 9.500 bezoekers op de been. Het was alweer de vijfde editie van het evenement, waarbij Broshuis eenieder die geïnteresseerd is een kijkje geeft in de productieomgeving te Kampen. Het gaat er dan vooral om, te laten zien wat de unieke eigenschappen van het merk Broshuis zijn.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Mega Trucks Festival Den Bosch