Super-Ecocombi mag in Zweden de weg op

Na Finland en Spanje gaat ook Zweden de Super-Ecocombi (SEC) toestaan. Daarmee is Zweden het derde land in Europa waar de SEC vrij baan krijgt. Vanaf december is er een wegennet van 590 km beschikbaar waar SEC’s met een maximale lengte van 34,5 meter mogen rijden.


Lees verder...

Kraker Trailers komt met veel innovaties

Bij Kraker is innovatie een belangrijke pijler. Het doel van de innovaties is om klanten een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te bieden. Nu de K-Force, de geschroefde trailer, zijn plek definitief heeft veroverd, ligt bij Kraker de focus op nieuwe ontwikkelingen. 
Zoals de nieuwe klapbumper, de K-Force Agri of de hybride E-Force.


Lees verder...

Smart Trailer Solutions verhuurt Kraker-schuifvloertrailers

Smart Trailer Solutions (STS) verhuurt en leaset Kraker-schuifvloertrailers. Zo kunnen klanten tijdelijke drukte snel en effectief oplossen, zonder dat een forse investering nodig is. De trailers van STS zijn nieuw of jonggebruikt en in goede staat. Klanten kunnen bij STS een schuifvloertrailer huren vanaf een maand.


Lees verder...

Pacton “Energy” beleeft debuut op de IAA in Hannover

Pacton presenteert op de IAA in Hannover (Hal 25, C61) een tweetal opleggers, met als klapstuk een gestuurde Energy Trailer (TBD.342.L-KS-E) met generatoras en accupakket. De nieuwe oplegger voorziet, onafhankelijk van een truck, geheel zelfstandig in de voeding van elektrische nevenverbruikers.


Lees verder...

Gert Vlastuin Transport werkt met Kraker klapbumper

Gert Vlastuin Transport heeft een Kraker klapbumper aangeschaft. Voor de chauffeurs van Vlastuin is lossen boven een bunker dagelijkse kost. De opgeklapte bumper die Kraker biedt, is een praktische oplossing om te zorgen voor extra ruimte bij het lossen van materialen.


Lees verder...

Knapen Trailers presenteert Exside-LZV

Knapen Trailers krijgt steeds meer aanvragen voor grootvolume combinaties. Afgelopen jaren heeft het bedrijf verschillende LZV-varianten gebouwd. In samenwerking met de Noorse dealer Trailerpartner AS is een bijzondere combinatie toegevoegd, 


Lees verder...

LAG Trailers ontwerpt eigen AdBlue installatie

LAG Trailers is een Belgische trailerbouwer met veel ervaring in de brandstof- en tankersector. Zodoende weet men exact aan welke vereisten een Adblue-losinstallatie moet voldoen. Daarom heeft men bij LAG Trailers zelf een nieuwe AdBlue-losinstallatie ontworpen.


Lees verder...

Kögel Cool nu ook leverbaar met e-as

Samen met SAF-Holland heeft Kögel voor de serie Kögel Cool – PurFerro quality een vriesoplegger ontwikkeld die over een recuperatieas beschikt. Hiermee wordt bewegingsenergie in de vorm van elektrische stroom teruggewonnen en beschikbaar gesteld voor de aandrijving van het koelaggregaat.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo
IAA Transportation 2024 Hannover, Duitsland