Verkoop Kraker schuifvloertrailers stijgende

De sombere berichten uit de markt, over dalende trailerverkopen op Europees niveau, zijn niet van toepassing op Kraker Trailers. Bij de Axelse fabrikant worden volop trailers verkocht en geproduceerd. De verregaande automatisering van het productieproces en de activiteiten van het verkoopteam liggen hieraan, volgens de fabrikant, ten grondslag.


Lees verder...

Knapen hernoemt heavy duty trailers

Knapen Trailers levert de zelfdragende opleggers met stalen of aluminium chassis al jaren optioneel in een heavy-duty uitvoering. Deze uitvoering heet vanaf nu expliciet HDX. Door de HDX-aanduiding óp de trailer moet duidelijk worden dat het een versterkte trailer betreft. 


Lees verder...

Sterk van start als nieuw trailermerk

Hans Weerheim, tot en met 2017 eigenaar van Tracon Trailers, en Mathijs Volz hebben een nieuw trailermerk in het leven geroepen. STERK is gespecialiseerd in LZV-voertuigen, zoals een Combitrain, dolly, of een wipkar achter een oplegger. Daarnaast worden aanhangers, schuifzeil- en plywoodopleggers geleverd.


Lees verder...

Schmitz showt nog lichtere S.CS Universal X-Light

Schmitz Cargobull liet op de vakbeurs Transport Logistic in München (4 tot 7 juni) nieuwe en verbeterde transportoplossingen zien voor een betere vlootefficiency en -transparantie. Naast de première van de nieuwe S.CS Universal X-Light schuifzeilenoplegger liet de trailerbouwer een aantal nieuwe digitale hulpsystemen zien. 


Lees verder...

Kögel presenteert Cargo Rail van de NOVUM generatie

Een Kögel highlight op de transport logistic 2019 is de Kögel Cargo Rail met RoRo-uitrusting. Natuurlijk heeft ook de Cargo Rail de NOVUM generatiewisseling ondergaan. Het geoptimaliseerde buitenframeprofiel en de verbeterde opbouw maken de Kögel Cargo Rail niet alleen nog robuuster, maar verbeteren ook de hantering in het dagelijks gebruik.


Lees verder...

Lage Pacton-trailer biedt Blaauw Transport de ruimte

Met een wagenpark van acht trucks en een tiental diverse trailers, koos Blaauw Transport (www.kraanauto.nl) uit het Brabantse Werkendam ter uitbreiding voor het eerst een nieuwe, vlakke oplegger van het merk Pacton. De extra lage trailer, met een geringe nekbalkhoogte van 75 mm, werd geheel naar klantwens gespecificeerd. 


Lees verder...

Meiller asfaltkippers standaard met bluetooth

Transportoplossingen.com B.V. levert de Meiller asfaltkippers nu standaard met bluetooth. Temperaturen in de kipperopbouw kunnen via een telematicasysteem worden gevolgd, maar nu ook, dankzij Bluetooth, via de Meiller-app op de smartphone worden uitgelezen. De Meiller app is verkrijgbaar in de appstores voor IOS of Android.


Lees verder...

Met Schmitz Cargobull 'cool' onderweg

Sinds de oprichting in 1983 van het in Duisburg gevestigde STI Freight Management GmbH, is het bedrijf continu gegroeid. Het telt vandaag de dag 221 medewerkers verdeeld over twaalf vestigingen die verantwoordelijk zijn voor een snelle afwikkeling van internationale transportzendingen, of het nu over land, water of door de lucht moet.

 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, Frankrijk
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg