Proef met Super EcoCombi van start

Met de opdrachtverlening aan de RDW voor een uitgebreid testtraject is de beoogde pilot met de Super EcoCombi (SEC) nu echt van start gegaan. De eerste test op de openbare weg staat voor medio 2020 gepland.


Lees verder...

Truckland organiseert open dagen met Renders Trailers in Tilburg

De samenwerking tussen de Truckland Group en Renders Trailers uit het Belgische Beerse gaat een volgende fase in met als belangrijke onderdelen: nieuwe, innovatieve producten, een verdere uitrol van de sales- en aftersalesactiviteiten in combinatie met een exclusief op getrokken materieel gerichte afdeling binnen Truckland.


Lees verder...

Kraker biedt tijdelijk K-Force Limited Edition met actie

Het jaar 2019 is een jaar met betekenis voor Kraker Trailers. 125 jaar geleden werd het bedrijf in het Zeeuwse Axel opgericht en sinds 30 jaar zijn schuifvloertrailers de specialisatie. In 2016 introduceerde Kraker Trailers de K-Force, een trailer waarbij de meest zwaarbelaste lasverbindingen zijn vervangen door schroefverbindingen.


Lees verder...

Knapen hernoemt heavy duty trailers

Knapen Trailers levert de zelfdragende opleggers met stalen of aluminium chassis al jaren optioneel in een heavy-duty uitvoering. Deze uitvoering heet vanaf nu expliciet HDX. Door de HDX-aanduiding óp de trailer moet duidelijk worden dat het een versterkte trailer betreft. 


Lees verder...

Sterk van start als nieuw trailermerk

Hans Weerheim, tot en met 2017 eigenaar van Tracon Trailers, en Mathijs Volz hebben een nieuw trailermerk in het leven geroepen. STERK is gespecialiseerd in LZV-voertuigen, zoals een Combitrain, dolly, of een wipkar achter een oplegger. Daarnaast worden aanhangers, schuifzeil- en plywoodopleggers geleverd.


Lees verder...

Schmitz showt nog lichtere S.CS Universal X-Light

Schmitz Cargobull liet op de vakbeurs Transport Logistic in München (4 tot 7 juni) nieuwe en verbeterde transportoplossingen zien voor een betere vlootefficiency en -transparantie. Naast de première van de nieuwe S.CS Universal X-Light schuifzeilenoplegger liet de trailerbouwer een aantal nieuwe digitale hulpsystemen zien. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)