Gert Vlastuin Transport werkt met Kraker klapbumper

Gert Vlastuin Transport heeft een Kraker klapbumper aangeschaft. Voor de chauffeurs van Vlastuin is lossen boven een bunker dagelijkse kost. De opgeklapte bumper die Kraker biedt, is een praktische oplossing om te zorgen voor extra ruimte bij het lossen van materialen.


Lees verder...

Knapen Trailers presenteert Exside-LZV

Knapen Trailers krijgt steeds meer aanvragen voor grootvolume combinaties. Afgelopen jaren heeft het bedrijf verschillende LZV-varianten gebouwd. In samenwerking met de Noorse dealer Trailerpartner AS is een bijzondere combinatie toegevoegd, 


Lees verder...

Kögel Cool nu ook leverbaar met e-as

Samen met SAF-Holland heeft Kögel voor de serie Kögel Cool – PurFerro quality een vriesoplegger ontwikkeld die over een recuperatieas beschikt. Hiermee wordt bewegingsenergie in de vorm van elektrische stroom teruggewonnen en beschikbaar gesteld voor de aandrijving van het koelaggregaat.


Lees verder...

Van Eck levert tien luchtvrachttrailers aan Gartner

Dat Van Eck een grote naam is in het buitenland, is een bekend gegeven. Onlangs leverde die naamsbekendheid  een eerste bestelling op van de Oostenrijkse transportreus Gartner. 
Deze logistieke dienstverlener mag dan een reusachtige vloot hebben van 2.000 trekkende eenheden en 2700 trailers,


Lees verder...

Van de Kamp Transport voegt meer Talson-trailers toe

Van de Kamp Transport in Druten (Gelderland) heeft twee Talson-opleggers (type Talson TGM) toegevoegd aan het wagenpark. De Talson TGM is een hybride trailer. Een kruising tussen een traditionele kastentrailer en een mega-oplegger. Hij oogt op het eerste gezicht als een standaardtrailer met zijn 22,5 inch velgen.


Lees verder...

Schmitz Cargobull komt met S.KO Pace Smart

Schmitz Cargobull heeft de S.KO Pace Smart onthuld, een primeur uit de fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Het betreft een modulaire oplegger voor droge vracht, ontworpen voor Britse en Ierse operators met marktspecifieke functies. Boris Billich, chief sales officer en lid van de Raad van Bestuur, geeft aan:


Lees verder...

XLS Nieuwe generatie XLS schuifzeilen voor ladingzekering

Toegevoegde waarde creëren voor transportbedrijven, dat is wat Roland International al 57 jaar doet. Roland International is Europa's toonaangevende fabrikant van bedrukte schuifzeilen. Hun unieke XLS oplossing voor het intermodaal vervoeren van lading die de neiging heeft om uit te puilen,


Lees verder...

Van Eck toont online duurzame productlijn

Expert trailerfabrikant Van Eck heeft deelgenomen aan Transport Logistic 2021 met de online bedrijfssessie 'Ontdek het Van Eck productassortiment om uw CO2-uitstoot doelstellingen te halen'. De sessie werd gevolgd door deelnemers uit 25 landen. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo