Bluekens EV slaat nieuwe richting in

Bluekens EV is een nieuwe richting ingeslagen als expert in emissievrije stadslogistiek. Het bedrijf heeft een 360° aanpak ontwikkeld, waarbij er niet los maar als geheel naar verschillende oplossingen (EV, laadinfra, fleetmanagement) wordt gekeken.


Lees verder...

Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge over

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de voorgenomen overname van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost-Nederland.


Lees verder...

Profile certificeert SUEZ voor duurzaam bandenbeleid

SUEZ Recycling & Recovery Nederland, specialist in afval- en grondstoffenmanagement, heeft het certificaat ‘Duurzaam op de weg’ ontvangen. Uitreiker van het duurzaamheidscertificaat Profile Tyrecenter Truck Europe prijst daarmee het duurzame bandenbeleid voor de omvangrijke vloot van 1.100 voertuigen.


Lees verder...

Baan Twente beste Mercedes-Benz dealer

Mercedes-Benz dealer Baan Twente is uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2020’. Van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers scoorde het bedrijf het hoogst op de zogeheten Dealer Score Card. Hierbij worden belangrijke punten als service, klanttevredenheid en verkoopaantallen beoordeeld.


Lees verder...

Simon Loos en Peter Appel gaan fuseren

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten en gaan samen verder als Simon Loos. Hierdoor verdubbelt de nieuwe firma qua grootte en verstevigt het haar positie in de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland.


Lees verder...

MAN TGX verkozen tot International Truck Of the Year

De nieuwe MAN TGX is uitgeroepen tot ‘Internationale Truck van het Jaar 2021’ (IToY). De IToY-award is één van de meest prestigieuze prijzen in de bedrijfswagenbranche. Tijdens een virtuele prijsuitreiking nam Andreas Tostmann, CEO van MAN Truck & Bus, de felbegeerde onderscheiding in ontvangst van IToY-voorzitter Gianenrico Griffini.


Lees verder...

Heisterkamp opent truck-werkplaats van de toekomst

Heisterkamp Truckservice heeft aan de Hanzepoort in Oldenzaal een geheel nieuwe werkplaats geopend voor trucks, bussen en touringcars. De nieuwbouw bestaat uit acht straten, een bandenhal, een magazijn en kantoorruimte en vervangt de naastgelegen bestaande werkplaats.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Mega Trucks Festival Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Transport Compleet Hardenberg
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere