JS Laadtechniek viert jubileum met nieuwe vestiging

‘Een tikkeltje eigenwijs’, zo beschrijven bekenden John van der Spek van JS Laadtechniek. Ook zijn echtgenote Suzan, de S van JS, kan dat onderstrepen. Dat eigenwijze en vasthoudende is zijn grootste kracht, want horen dat iets niet kan maakt John vastberaden om naar een oplossing te zoeken.


Lees verder...

Nieuwe locatie voor Sent Wanninge Techniek

Moderner, meer ruimte, goed bereikbaar en gelegen op een industrieterrein. De nieuwe locatie van Sent Waninge Techniek aan de Parmentierstraat 8 in Hoogeveen heeft het allemaal. De onderneming heeft op deze locatie Renewi als overbuurman.


Lees verder...

GomesTrucks uitgeroepen tot Best Performing Truck Dealer 2019

Op dinsdag 11 februari jl. zijn in Rotterdam de CSI (Customer Satisfaction Index Awards) 2019 van Mercedes-Benz Trucks uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse evenement vielen de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen in de prijzen, die het afgelopen jaar het hoogst scoorden op allround prestaties.


Lees verder...

Hartman Expeditie fuseert met J.P. Vis

Hartman Expeditie is een samenwerking aangegaan met J.P. Vis uit Kwintsheul. Eind vorig jaar fuseerde Hartman Expeditie al met branchegenoot Brinkman Trans. Het doel van de meest recente fusie door Hartman is een verdere schaalvergroting die leidt tot een grotere slagkracht op de markt voor geconditioneerd transport op Scandinavië.


Lees verder...

Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

Het Financieel Dagblad heeft dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Award uitgereikt. Erniesoft is dit jaar één van de winnaars van de FD Gazellen Award en staat hierdoor op de FD Gazellen-lijst (Regio West). De TMS-aanbieder mag zich hiermee rekenen tot de 770 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT & Logistiek Jaarbeurs Utrecht
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)