HD PartsCenter breidt flink uit in Benelux

Het in 2014 door Intertruck opgerichte HD PartsCenter is nu groter dan ooit. Met de toevoeging van 10 zelfstandige grossiers in Nederland en België, is HD PartsCenter het grootste grossiersnetwerk van de Benelux. Intertruck heeft HD PartsCenter in het leven geroepen om professionals binnen de branche met elkaar te verbinden.


Lees verder...

Vlastuin Group bestaat 60 jaar

Op 19 oktober bestond Vlastuin Group 60 jaar. De metaaltoeleverancier en trailerfabrikant viert dit op 20 juni 2020 voor de buitenwacht tijdens een Open Dag voor klanten, leveranciers en belangstellenden.


Lees verder...

Terberg Group bestaat 150 jaar en wordt Koninklijk

De Terberg Group heeft het predicaat Koninklijk gekregen. Het predicaat werd uitgereikt in het Dorpshuis te Benschop door de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, J.H. Oosters. Dit in het bijzijn van de burgemeesters en wethouders van de gemeenten IJsselstein en Lopik.


Lees verder...

Scania Truck Center Benelux opent in Wijchen

In Wijchen, nabij Nijmegen, heeft het Scania Truck Center Benelux haar intrek genomen in een nieuwbouw pand op het industrieterrein Bijsterhuizen. De oude locatie – in vogelvlucht op enkele tientallen meters – bood voor de langere termijn geen perspectief voor een evt. doorgroei. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, (Fr.)
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Transport Compleet Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)