Been Hydrauliek servicepartner van Wiegel Bulk Solutions

Been Hydrauliek heeft een servicepartner-overeenkomst getekend met Wiegel Bulk Solutions. Als partner zal Been Hydrauliek onderhoud en reparaties uitvoeren aan Mouvex vloeistofcompressoren voor klanten in Noord-Nederland. Door deze samenwerking staat Wiegel voortaan nóg dichterbij haar klanten.


Lees verder...

Overname Sommerauer Trucks door Wierda

De aandelen van Sommerauer Trucks uit Westerbroek zijn overgenomen door Wierda Bedrijfswagens. Het familiebedrijf uit Westerbroek, gevestigd aan de Rijksweg West, bedient al ruim 38 jaar klanten in de provincie Groningen en Noord Drenthe met onder andere in- en verkoop, 


Lees verder...

ZF bundelt krachten met Goodyear

ZF kondigde vandaag een langetermijn samenwerking aan met Goodyear. De partners zullen de geavanceerde Transics-fleetmanagementsystemen (FMS) van ZF bundelen met het kwalitatieve bandenportfolio en de mobiliteitsoplossingen van Goodyear.


Lees verder...

Auto- en Transportwereld is verhuisd

Na vele jaren gevestigd te zijn in een bedrijfspand aan de Herfordstraat in Deventer is besloten om per 1 mei 2021 te verhuizen naar een triple A-locatie, kantoorgebouw ‘De Brug’, gelegen aan de rondweg in Hanzestad Deventer.


Lees verder...

Bluekens EV slaat nieuwe richting in

Bluekens EV is een nieuwe richting ingeslagen als expert in emissievrije stadslogistiek. Het bedrijf heeft een 360° aanpak ontwikkeld, waarbij er niet los maar als geheel naar verschillende oplossingen (EV, laadinfra, fleetmanagement) wordt gekeken.


Lees verder...

Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge over

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de voorgenomen overname van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost-Nederland.


Lees verder...

Profile certificeert SUEZ voor duurzaam bandenbeleid

SUEZ Recycling & Recovery Nederland, specialist in afval- en grondstoffenmanagement, heeft het certificaat ‘Duurzaam op de weg’ ontvangen. Uitreiker van het duurzaamheidscertificaat Profile Tyrecenter Truck Europe prijst daarmee het duurzame bandenbeleid voor de omvangrijke vloot van 1.100 voertuigen.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Bauma München (D.)
Mega Trucks Festival Brabanthallen, Den Bosch
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Kipper Event Markelo