Overname Sommerauer Trucks door Wierda

De aandelen van Sommerauer Trucks uit Westerbroek zijn overgenomen door Wierda Bedrijfswagens. Het familiebedrijf uit Westerbroek, gevestigd aan de Rijksweg West, bedient al ruim 38 jaar klanten in de provincie Groningen en Noord Drenthe met onder andere in- en verkoop, 


Lees verder...

ZF bundelt krachten met Goodyear

ZF kondigde vandaag een langetermijn samenwerking aan met Goodyear. De partners zullen de geavanceerde Transics-fleetmanagementsystemen (FMS) van ZF bundelen met het kwalitatieve bandenportfolio en de mobiliteitsoplossingen van Goodyear.


Lees verder...

Auto- en Transportwereld is verhuisd

Na vele jaren gevestigd te zijn in een bedrijfspand aan de Herfordstraat in Deventer is besloten om per 1 mei 2021 te verhuizen naar een triple A-locatie, kantoorgebouw ‘De Brug’, gelegen aan de rondweg in Hanzestad Deventer.


Lees verder...

Bluekens EV slaat nieuwe richting in

Bluekens EV is een nieuwe richting ingeslagen als expert in emissievrije stadslogistiek. Het bedrijf heeft een 360° aanpak ontwikkeld, waarbij er niet los maar als geheel naar verschillende oplossingen (EV, laadinfra, fleetmanagement) wordt gekeken.


Lees verder...

Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge over

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de voorgenomen overname van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost-Nederland.


Lees verder...

Profile certificeert SUEZ voor duurzaam bandenbeleid

SUEZ Recycling & Recovery Nederland, specialist in afval- en grondstoffenmanagement, heeft het certificaat ‘Duurzaam op de weg’ ontvangen. Uitreiker van het duurzaamheidscertificaat Profile Tyrecenter Truck Europe prijst daarmee het duurzame bandenbeleid voor de omvangrijke vloot van 1.100 voertuigen.


Lees verder...

Baan Twente beste Mercedes-Benz dealer

Mercedes-Benz dealer Baan Twente is uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2020’. Van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers scoorde het bedrijf het hoogst op de zogeheten Dealer Score Card. Hierbij worden belangrijke punten als service, klanttevredenheid en verkoopaantallen beoordeeld.


Lees verder...

Simon Loos en Peter Appel gaan fuseren

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten en gaan samen verder als Simon Loos. Hierdoor verdubbelt de nieuwe firma qua grootte en verstevigt het haar positie in de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
IAA Transportation Hannover (D.)
Mega Trucks Festival Brabanthallen, Den Bosch
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere