Bakker Bedrijfswagens neemt Sent Waninge over

Bakker Bedrijfswagens – onderdeel van de Bakker Groep – verstevigt haar positie met de voorgenomen overname van de bedrijfswagenactiviteiten van de Sent Waninge Groep. Met de overname van Sent Waninge Bedrijfswagens breidt Bakker Bedrijfswagens haar activiteiten uit in Noord- en Oost-Nederland.


Lees verder...

Baan Twente beste Mercedes-Benz dealer

Mercedes-Benz dealer Baan Twente is uitgeroepen tot ‘Best Dealer 2020’. Van alle Nederlandse Mercedes-Benz dealers scoorde het bedrijf het hoogst op de zogeheten Dealer Score Card. Hierbij worden belangrijke punten als service, klanttevredenheid en verkoopaantallen beoordeeld.


Lees verder...

Simon Loos en Peter Appel gaan fuseren

De logistieke dienstverleners Simon Loos en Peter Appel Transport bundelen in 2021 hun krachten en gaan samen verder als Simon Loos. Hierdoor verdubbelt de nieuwe firma qua grootte en verstevigt het haar positie in de top 20 logistieke dienstverleners van Nederland.


Lees verder...

MAN TGX verkozen tot International Truck Of the Year

De nieuwe MAN TGX is uitgeroepen tot ‘Internationale Truck van het Jaar 2021’ (IToY). De IToY-award is één van de meest prestigieuze prijzen in de bedrijfswagenbranche. Tijdens een virtuele prijsuitreiking nam Andreas Tostmann, CEO van MAN Truck & Bus, de felbegeerde onderscheiding in ontvangst van IToY-voorzitter Gianenrico Griffini.


Lees verder...

Heisterkamp opent truck-werkplaats van de toekomst

Heisterkamp Truckservice heeft aan de Hanzepoort in Oldenzaal een geheel nieuwe werkplaats geopend voor trucks, bussen en touringcars. De nieuwbouw bestaat uit acht straten, een bandenhal, een magazijn en kantoorruimte en vervangt de naastgelegen bestaande werkplaats.


Lees verder...

Ginaf Trucks weer in Nederlands handen na management buy-out

Het eigendom van Ginaf Trucks Nederland BV is weer in Nederlandse handen na een management buy-out. Het bedrijf is gekocht van het Chinese CHTC. De in Veenendaal gevestigde onderneming is overgenomen door het zittende management, bestaande uit Dirk Inia, Jan-Willem van der Krol en Michelle Yang.


Lees verder...

Rondaan biedt duurzame kwaliteit sinds 1915

Ontstaan vanuit het ambacht van wagenmakers is Rondaan uitgegroeid tot een innovatieve en gespecialiseerde fabrikant en serviceorganisatie van transportmiddelen en hydraulische laad- en lossystemen. Het moderne en solide familiebedrijf, met inmiddels de vierde generatie Rondaan aan boord,


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Matexpo Kortrijk, België
Transport Compleet Gorinchem
Solutrans Lyon (Fr.)
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)
Solutrans Lyon (Fr.)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere