Terberg Group bestaat 150 jaar en wordt Koninklijk

De Terberg Group heeft het predicaat Koninklijk gekregen. Het predicaat werd uitgereikt in het Dorpshuis te Benschop door de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, J.H. Oosters. Dit in het bijzijn van de burgemeesters en wethouders van de gemeenten IJsselstein en Lopik.


Lees verder...

Scania Truck Center Benelux opent in Wijchen

In Wijchen, nabij Nijmegen, heeft het Scania Truck Center Benelux haar intrek genomen in een nieuwbouw pand op het industrieterrein Bijsterhuizen. De oude locatie – in vogelvlucht op enkele tientallen meters – bood voor de langere termijn geen perspectief voor een evt. doorgroei. 


Lees verder...

AB Texel Group neemt Transport Impens over

Logistiek dienstverlener AB Texel Group neemt per 9 april 2019 de Belgische onderneming Transport Impens over. Met deze overname breidt AB Texel Group het transport van agrarische producten in België en Frankrijk uit. Transport Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten, zowel agrarisch als industrieel.


Lees verder...

Bridgestone rondt overname TomTom Telematics af

Bridgestone Europe NV/SA, een dochteronderneming van Bridgestone Corporation in EMEA, de grootste banden- en rubberonderneming ter wereld, maakte vandaag bekend dat de overname van TomTom Telematics is afgerond. TomTom Telematics is Europees leider in digitaal vloot management. 


Lees verder...

Van Grunsven en Langenhuijzen viert jubileum

Ter ere van het 25-jarig bestaan van 'Van Grunsven en Langenhuijzen Transport BV' in Uden, worden op 2 juni de bedrijfsdeuren opengezet voor een feestelijke open dag. Alle vrachtwagens, diepladers en ander materieel worden tentoon gesteld en natuurlijk wordt ook voor een drankje en hapje gezorgd.


Lees verder...

Vos Transport neemt activiteiten Claessens over

Vos Transport B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van de transportactiviteiten en het personeel van internationaal Transportbedrijf Claessens Logistiek uit Schimmert. Het bedrijf uit Schimmert is in 1925 opgericht en is, net als Vos zelf, een echt familiebedrijf. 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport & Logistics Kortrijk Xpo
BestelautoExpo Houten
Solutrans Lyon, Frankrijk
Mega Trucks Festival Den Bosch
Transport Compleet Hardenberg