Erniesoft wint FD Gazellen Award 2019

Het Financieel Dagblad heeft dit jaar voor de 16e keer de FD Gazellen Award uitgereikt. Erniesoft is dit jaar één van de winnaars van de FD Gazellen Award en staat hierdoor op de FD Gazellen-lijst (Regio West). De TMS-aanbieder mag zich hiermee rekenen tot de 770 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland. 


Lees verder...

HD PartsCenter breidt flink uit in Benelux

Het in 2014 door Intertruck opgerichte HD PartsCenter is nu groter dan ooit. Met de toevoeging van 10 zelfstandige grossiers in Nederland en België, is HD PartsCenter het grootste grossiersnetwerk van de Benelux. Intertruck heeft HD PartsCenter in het leven geroepen om professionals binnen de branche met elkaar te verbinden.


Lees verder...

Vlastuin Group bestaat 60 jaar

Op 19 oktober bestond Vlastuin Group 60 jaar. De metaaltoeleverancier en trailerfabrikant viert dit op 20 juni 2020 voor de buitenwacht tijdens een Open Dag voor klanten, leveranciers en belangstellenden. Op 19 oktober 1959 startte techneut en pionier Jan van Vlastuin z’n kachelsmederij.


Lees verder...

Hyva vierde 40-jarig jubileum met open dag

Hyva organiseerde eind september, ter ere van het 40-jarige jubileum, een open dag in de vestiging in Bergschenhoek. Ondanks het typisch Hollandse weer die dag, werden zo´n 600 bezoekers verwelkomd. Verspreid over het terrein waren zo’n 40 opbouwen geplaatst.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)