Rebro Transport neemt Volvo FE Electric in gebruik

Voor rangeerwerkzaamheden en de distributie van pakketten voor DPD heeft Rebro Transport uit Rucphen onlangs een Volvo FE Electric in gebruik genomen. Vooral het duurzame karakter van de emissievrije FE Electric was voor Rebro reden om in een elektrische oplossing te investeren.


Lees verder...

A. Jansen gaat veelbelovende aandrijfas testen

Voor duurzaam transport in de toekomst is het belangrijk dat het gebruik van fossiele brandstoffen wordt verminderd. A. Jansen en Smesh-E-Axle slaan de handen ineen om nieuwe aandrijfassen voor elektrische vrachtwagens in de praktijk te testen. 


Lees verder...

Van der Werff koopt twintig Moffet e-Series NX

Niet lang na de introductie van de MOFFETT eSerie NX van HIAB, de eerste volledig elektrische 4-weg meeneemheftruck, heeft Theo van der Werff twintig stuks ingekocht. Een blijk van vertrouwen en een duidelijk signaal dat de behoefte naar verduurzaming groot is. Theo van der Werff, mede-eigenaar van Van der Werff Logistics vertelt aan ATW.nl:


Lees verder...

Traton Group stimuleert investeringen in e-mobiliteit

De Traton Group bereidt zich systematisch voor op de overgang naar elektrische aandrijvingen. De fabrikant van bedrijfsvoertuigen heeft nu besloten om tegen 2025 in totaal € 1,6 miljard te investeren in onderzoek en ontwikkeling voor e-mobiliteit. Oorspronkelijk was voor deze periode een e-mobiliteitsinvestering van € 1 miljard gepland.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Bauma München (D.)
Mega Trucks Festival Brabanthallen, Den Bosch
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Kipper Event Markelo