Hyundai kondigt elektrische bedrijfswagens aan

Hyundai werkt samen met Arrival, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde start-up op het gebied van elektrische voertuigen. Hyundai wil in 2025 tot de drie grootste fabrikanten van batterij-elektrische en waterstof-elektrische auto’s behoren.


Lees verder...

StreetScooter komt met volledig emissievrij koel-vriesvoertuig

StreetScooter Nederland biedt een nieuwe ready-to-go oplossing voor emissievrije koel- of vrieslevering in de stad. De temperatuur in de laadruimte, die gekoeld wordt met behulp van zonnepanelen, is bovendien realtime te monitoren. De noviteit is te zien tijdens de Horecava, RAI Amsterdam, Stand 08.323 (hal 8) van 13 tot en met 16 januari.


Lees verder...

Elektrische koelauto-oplossingen op vakbeurs Horecava

Delivery & Mobility is een nieuw segment binnen de Horecava beurs. In dit segment staan (stads)logistiek, distributie en mobiliteit voor horeca en maaltijdbezorging centraal. Webasto presenteert op de Horecava maar liefst twee volledig elektrische bestelauto’s met elektrische transportkoeling. 


Lees verder...

Elektrische ID. BUZZ CARGO maakt debuut in Nederland

Move, de eerste en enige Mobility Experience van Nederland, is vanaf vandaag een attractie rijker. Dat de ID. BUZZ CARGO zijn Nederlandse debuut juist op deze plek beleeft is niet zo gek… de elektrische concept car van Volkswagen Bedrijfswagens is hét gezicht van de elektrische en autonome toekomst.


Lees verder...

Vol-elektrisch en intermodaal van Venlo naar Wenen

Het 'Partners for International Business' programma, dat zich richt op zero-emissie transport naar Oostenrijk, deed recent een test met vol-elektrisch vervoer. Doel was te laten zien dat emissieloos transport van een geconditioneerde lading ook over langere afstanden - in principe - haalbaar is. 


Lees verder...

Volvo FE Electric met haakarm op Ecomobiel

Onlangs was er op de vakbeurs Ecomobiel in de  Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, een Volvo FE Electric met haakarm te bewonderen. Verschillende Nederlandse gemeenten en transportbedrijven hebben inmiddels interesse getoond. De eerste voertuigen worden gedurende 2020 in de Nederlandse steden verwacht.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ICT & Logistiek Jaarbeurs Utrecht
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)