Positief met drank achter het stuur van nieuwe Scania V8 R520 bakwagen

"Het moest een visitekaartje worden én we wilden onze chauffeur John Theulen in het zonnetje zetten. Hij werkt al ruim 30 jaar voor ons", vertelt Guus Hansen van de gelijknamige drankenhandel in Linne (Limburg) over de aanschaf van een nieuwe Scania R520 6x2 bakwagen met gestuurde naloopas. Het was dat de auto reeds besteld was, anders had Hansen de aanschaf hoogstwaarschijnlijk uitgesteld.


Lees verder...

Tesla Semi bij P. van der Velden Lease

P. van der Velden Lease uit Barendrecht bevestigt dat het bedrijf als eerste truckleasemaatschappij van Nederland een Tesla Semi gekocht heeft. Over een jaar verwacht men de truck voor de korte of lange termijn te kunnen verhuren/leasen.


Lees verder...

Rietveld lanceert betoncentrale-software

In de afgelopen periode heeft Rietveld een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden.


Lees verder...

Eerste DAF-trucks rollen weer van de band

De DAF-fabrieken in Eindhoven (Nederland), Westerlo (België) en Leyland (Verenigd Koninkrijk) hebben een succesvolle herstart gemaakt. De afgelopen vier weken zijn de fabrieken aangepast op het gebied van hygiëne en social distancing.


Lees verder...

D-TEC toont nieuw 20 ft tankcontainerchassis

Twee jaar geleden introduceerde trailerbouwer D-TEC een nieuw 20/30 ft tankcontainerchassis. Om het programma compleet te maken, komt D-TEC in april met een 20 ft tankcontainerchassis. Met een leeggewicht vanaf 2.950 kilo sluiten wij goed aan bij het deel van de transportmarkt dat rijdt met 20ft tankcontainers en swapbodies.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)