Van der Peet met twee opleggers naar de TKD

Van der Peet uit Nieuwkoop verkoopt en produceert carrosserieën en trailers voor losgestorte producten. Door het brede assortiment en maatwerk producten, kan men voor bijna ieder te vervoeren losgestort product een passende oplossing leveren.


Lees verder...

Volvo Trucks introduceert nieuwe veiligheidssystemen

Om de veiligheid van fietsers en voetgangers te vergroten en ook het werk van de chauffeurs te vergemakkelijken, introduceert Volvo nu een reeks nieuwe veiligheidssystemen. Een van de functies die is ontwikkeld om de veiligheid van voetgangers en fietsers te vergroten en tegelijkertijd het werk van de chauffeur te vergemakkelijken,


Lees verder...

MAN ook aanwezig op Technische Kontakt Dagen

MAN pakt dit jaar uit tijdens de Technische Kontakt Dagen (TKD) in Almere. De stand en overige activiteiten van het merk staan in het teken van drie hoofdthema’s: veiligheid, ergonomie en het zeer brede aanbod van configuratiemogelijkheden die het merk biedt. MAN is onder meer vertegenwoordigd op de Pon-straat..  


Lees verder...

J.H. Van der Heijden viert haar 100-jarig jubileum

J.H. van der Heijden Internationale Transporten uit het Zuid-Limburgse Hoensbroek bestaat 100 jaar en dat wordt groots gevierd. Het transportbedrijf, dat is verhuisd van het dorpje Wahlwiller in het Limburgse Heuvelland naar een nieuw onderkomen langs de A76/N281 in Hoensbroek, opent op zaterdag 10 juni haar deuren voor het publiek.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo