Trans-Com innoveert met mobiele shredder

Trans-Com ontwerpt, ontwikkelt en produceert installaties en carrosserieën die bestemd zijn voor inzameling, overslag en transport van grondstoffen of afvalstromen. Uniek én zeer gewild, in Nederland en Duitsland, zijn de high-tech mobiele shredders van het Harderwijker bedrijf.


Lees verder...

MAN pakt verrassend uit op IFAT München

Of het nu gaat om een ​​vuilniswagen, een portaaltruck, afzetsysteem, veegmachine of sneeuwschuiver… de mannen en vrouwen van openbare en particuliere gemeentelijke diensten en afvalverwijderingsbedrijven doen belangrijk werk voor de maatschappij.


Lees verder...

Onderzoeksgroep geeft tips voor betere stadslogistiek

Een expertgroep van ShoppingTomorrow onderzocht recent de belangrijkste ontwikkelingen rondom duurzame stadsdistributie en -logistiek. De expertgroep, die het afgelopen onderzoeksjaar onder leiding stond van TLN, Prologis en de Rijksuniversiteit Groningen, stelt dat 'we voor een grote uitdaging staan'.


Lees verder...

GomesTrucks uitgeroepen tot Best Performing Truck Dealer 2019

Op dinsdag 11 februari jl. zijn in Rotterdam de CSI (Customer Satisfaction Index Awards) 2019 van Mercedes-Benz Trucks uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse evenement vielen de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen in de prijzen, die het afgelopen jaar het hoogst scoorden op allround prestaties.


Lees verder...

MAN Truck & Bus toont nieuw truckgamma

MAN Truck & Bus introduceerde onlangs in Bilbao (Spanje) een geheel nieuwe truckgeneratie die klaar is voor de toekomt. De nieuwe truck-generatie van MAN heeft verbetering doorgevoerd op het gebied van de chauffeurswerkplek, digitalisering, connected assistentiesystemen en verbruik. 


Lees verder...

Opel Toonde Vivaro Irmscher Sport op VSK-beurs

Opel introduceerde een speciale uitvoering van de nieuwe Vivaro bedrijfswagen. De Opel Vivaro Irmscher Sport combineert een extra sportieve uitstraling met unieke details en een royale standaarduitrusting. Tevens wordt de Irmscher Sport geleverd met de krachtigste dieselmotor in het aanbod, met standaard 8-traps automaat.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Hardenberg
Commercial Vehicle Show Birmingham (VK)
Technische Kontakt Dagen (TKD) Almere
Lift 'n Load 2020 Gorinchem
IAA Nutzfahrzeuge Hannover (D.)