Scania toont truck/bus conceptvoertuig NXT

Scania’s nieuwe elektrische zelfrijdende conceptvoertuig voor de stad is ontworpen met de flexibiliteit om forenzen ’s ochtends en ’s avonds naar hun werk en weer naar huis te brengen, overdag goederen rond te brengen en ’s nachts afval op te halen.


Lees verder...

Aannemers & Loonbedrijf Vink ontvangt DAF Gold Edition

Een bijzondere DAF XF 530 FTG Gold Edition is in ontvangst genomen door Aannemers & Loonbedrijf Vink, gevestigd in Dwingeloo. Het bedrijf is in 1966 opgericht en in 2007 overgenomen door de familie Wijntjes. Het bedrijf is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en mechanisatie.


Lees verder...

Met TheMotion 2.0 slaat e-Traction een nieuwe weg in

Met TheMotion 2.0 zorgde het in Apeldoorn gevestigde e-Traction verleden jaar voor een echte verrassing op de IAA. Met TheMotion 2.0 levert e-Traction een aandrijfas waarmee het hoge ogen kan gooien. Onder de vleugels van de Chinese Tanhas Group krijgt het Apeldoornse bedrijf de kans om deze uitdaging wereldwijd aan te gaan. 


Lees verder...

Holthausen toont bestellers op waterstof tijdens RDD

Holthausen heeft tijdens de ReinigingsDemoDagen een aantal voertuigen met waterstof-aandrijving tentoongesteld. Deze technologie is reeds beschikbaar en steeds meer automerken zien de voordelen in van waterstof. Men toonde in Soest o.a. een Volkswagen Crafter op waterstof die inmiddels in dienst is bij de Gemeente Noordenveld.


Lees verder...

Veth grijpt RDD aan om Renault Kangoo Z.E. te showen

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote, open laadbak en zal op de stand van Veth Automotive getoond worden. De nieuwe versie is bijvoorbeeld geschikt voor hoveniers, gemeenten en reinigingsdiensten. De pick-up is gebaseerd op de Renault Kangoo Z.E. Maxi.


Lees verder...

Volvo toont op RDD duurzame transportoplossingen

Op de ReinigingsDemoDagen (RDD) laat Volvo Trucks zien welke duurzame en bovendien veilige oplossingen zij kan leveren voor de specifieke behoeften van de afval- en reinigingssector. Naast een Volvo FE Low Entry Cab (LEC) op CNG, zijn op de stand een Volvo FE Electric met haakarm en een Volvo FH LNG te bewonderen.


Lees verder...

Allison Transmission zet in op elektrisch tijdens RDD

Het merk Allison is alom bekend van onder andere de volautomatische transmissies in vele toepassingen zoals huisvuilwagens. Als uitbreiding op het huidige gamma automatische transmissies is nu ook ingezet op elektrisch vervoer. Door de overname van de elektrische divisie van Axletech kan Allison nu voorzien in elektrische aandrijvingen.


Lees verder...

Mercedes-Benz Trucks en FUSO Trucks aanwezig op RDD

Mercedes-Benz toont tijdens de RDD duurzame oplossingen voor de afval- en reinigingsbranche. Centraal staan de Mercedes-Benz Econic op CNG, de volledig elektrische FUSO eCanter 7,5 ton en de nieuwe Mercedes-Benz Actros, met een motor die ook geschikt is voor HVO.


Lees verder...

Scania vraagt op RDD aandacht voor alternatieve brandstoffen

De Scania-stand op de ReinigingsDemoDagen staat volledig in het teken van de alternatieve brandstoffen en bijzondere aandrijflijntechnologie. Scania biedt de duurzame vervoerder het breedste motorprogramma ooit om voor elke toepassing een goed alternatief te kunnen bieden. Dit vertaalt zich ook naar de presentatie op de stand.


Lees verder...

Veldhuizen introduceert Iveco Daily tandemas op RDD

Op de Reinigings Demo Dagen in Soesterberg is door Veldhuizen Wagenbouw uit Groenekan de Iveco Daily Tandemas geïntroduceerd. Deze Iveco is door Veldhuizen speciaal ontworpen voor het ophalen van huisvuil in stedelijke gebieden. Voor het ophalen van huisvuil in stedelijke gebieden is een smal voertuig met een hoog laadvermogen ideaal.


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
Transport Compleet Gorinchem
BestelautoExpo Houten
Mega Trucks Festival Den Bosch