Smart Trailer Solutions verhuurt Kraker-schuifvloertrailers

Smart Trailer Solutions (STS) verhuurt en leaset Kraker-schuifvloertrailers. Zo kunnen klanten tijdelijke drukte snel en effectief oplossen, zonder dat een forse investering nodig is. De trailers van STS zijn nieuw of jonggebruikt en in goede staat. Klanten kunnen bij STS een schuifvloertrailer huren vanaf een maand.


Lees verder...

BK Pharma neemt als eerste ID.Buzz Cargo in gebruik

BK Pharma Logistics nam recent als eerste in Nederland de Volkswagen ID. Buzz Cargo met een elektrische koelinstallatie in gebruik. Hiermee kan BK Pharma Logistics goederen emissievrij bezorgen. Door het aanschaffen van de elektrische bus is men verzekerd van toegang tot de binnensteden.


Lees verder...

Spectaculaire KerstMAN on tour

De KerstMAN is een geheel in kerstsfeer uitgevoerde MAN TGX trekker. Bezoekers van het MegaTrucksFestival in Den Bosch hebben de truck al kunnen zien, maar rijdend en met de nodige extra kerstlampjes is hij nog spectaculairder.


Lees verder...

Transport Compleet haakt af in 2023

Beursorganisator Easyfairs heeft besloten om vakbeurs Transport Compleet, waarvan de eerstkomende editie gepland staat in Gorinchem medio juni 2023, met minimaal één jaar te verplaatsen. De beursorganisatie geeft aan dat “de tijd wordt gebruikt om het beursconcept in overleg met de markt te herpositioneren. Tevens zal gekeken worden naar de beste beursperiode.”


Lees verder...

Van Tilburg-Bastianen neemt Allers over

Van Tilburg-Bastianen zal per januari 2023 de activiteiten van DAF-dealer Allers Bedrijfswagens met vestigingen in Nederland en Duitsland overnemen. Met deze stap versterkt Van Tilburg-Bastianen haar DAF-dealeractiviteiten in Nederland en in Duitsland.

 


Lees verder...

Vakbeurzen & Evenementen

Datum Evenement Plaats
ReinigingsDemoDagen (RDD) Flevonice Almere
Technische Kontact Dagen (TKD) Nobelhorst Almere
MegaTrucksFestival 's Hertogenbosch
Kipper Event Markelo