Terug naar het overzicht

Erniesoft lanceert online platform e-Lips community

Gepubliceerd op 19-04-2022 12:45 uur

Erniesoft viert haar 15 jarige jubileum en lanceert tegelijkertijd officieel het unieke online platform 'e-Lips community'. Deze online community heeft als doel om het zeecontainervervoer flink te verbeteren. Met algoritmes en standaardisaties worden gegevens snel, probleemloos en volledig uitgewisseld met verschillende partijen. Met deze snelle gegevensuitwisseling wordt het samenwerken simpel en laagdrempelig, het is voor transportbedrijven niet meer nodig om van tevoren veel met elkaar af te stemmen. Hoe meer bedrijven gebruik maken van de community des te meer ze daarvoor beloond worden. 
Met betrouwbare voorspellingen kunnen de beste planningen gemaakt worden en zijn bedrijven goed voorbereid op de dag van vervoer. De wetenschap dat je samen kunt werken met honderden collega vervoerders maakt een bedrijf flexibel en sterk. Dat resulteert in een grotere efficiency voor alle partijen. Hiernaast gaat het ook leiden tot het rijden van minder kilometers. Zo heeft het platform ook een milieubewuste component.

 

Ambitieus en vooruitstrevend

"Wij geloven dat wij, net zoals we dat 15 jaar geleden hebben gedaan, vandaag weer de TMS markt zullen veranderen", geeft Erniesoft aan. "Als marktleider in zeecontainervervoer TMS zijn wij altijd innovatief, ambitieus en vooruitstrevend geweest. Daarom bouwen wij ook dagelijks aan de meest geavanceerde systemen voor de transportbedrijven. Met de community denken wij alle verwachtingen te zullen gaan overtreffen en kunnen wij vervoerders nieuwe inzichten en perspectieven bieden en aantonen dat er nog meer mogelijk is in de planning."