Terug naar het overzicht

Unieke samenwerking resource- en routeplanning

Gepubliceerd op 10-09-2020 11:10 uur

Drie logistieke bedrijven Cornelissen Groep, Peter Appel Transport, Simon Loos en softwareleverancier Conundra hebben een contract ondertekend voor een uniek samenwerkingsverband. De bedrijven bundelen krachten om een innovatief, volledig geautomatiseerd en geheel op algoritmen gebaseerd systeem voor resource- en routeplanning te ontwikkelen. In de komende twee jaar wordt de nieuwe planoplossing gefaseerd ontwikkeld en in gebruik genomen. 

 

De nieuwe planoplossing stelt de partijen in staat om de transportresources , chauffeurs, trucks en trailers, op de meest optimale manier in te plannen op de beschikbare transportorders, met volledige en automatische integratie van alle randvoorwaarden zoals wet- en regelgeving, eisen en wensen van de klant, en voorkeuren van de chauffeurs. De eerste verkennende gesprekken tussen de drie logistieke ondernemers startten een kleine twee jaar geleden. Alle drie waren ze op hun eigen wijze bezig zo goed mogelijk om te gaan met de uitdagingen van het huidige, snel veranderende krachtenveld in de logistiek. De partijen besloten om de handen ineen te slaan en samen toe te werken naar een oplossing voor de logistiek van de toekomst. 

Binnenkort treft u in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld een uitgebreid verslag aan van dit unieke samenwerkingsverband. Nog geen abonnee? Klik bovenaan deze website op het tabblad abonnement voor meer informatie. Of E-mail naar: post@atw.nl