Terug naar het overzicht

MAN Truck & Bus toont nieuw truckgamma

Gepubliceerd op 11-02-2020 09:23 uur

MAN Truck & Bus introduceerde gisten in Bilbao, Spanje, een geheel nieuwe truckgeneratie die klaar is voor de toekomt. De nieuwe truck-generatie van MAN heeft verbetering doorgevoerd op het gebied van de chauffeurswerkplek, digitalisering, connected assistentiesystemen en verbruik. 

 

Smart Cabin concept als ideale rust- en werkplek

De nieuwe MAN-truckgeneratie biedt chauffeurs maximaal comfort dankzij het Smart Cabin-concept. Hiermee zorgt MAN voor de ideale werkplek en draait alles om bedieningsgemak, comfort, digitalisering en connectiviteit. Voorbeelden zijn de virtual cockpit, het grootste 12,3 inch mediascherm in dit segment, de MAN SmartSelect-bediening en de belangrijkste smartphone-apps via Android Auto & Apple Carplay. Andere highlights van de cabine zijn het multifunctionele en verstelbare stuurwiel (met het grootste verstelbereik in de markt), een elektrische handrem ge├»ntegreerd in het dashboard, een stuurhendel die veilig schakelen mogelijk maakt en een sterk verbeterde in- en uitstap. Deze belangrijke comfortverbetering biedt de grootste deuropeningshoek (89┬░) van alle truckmerken. Ook de instap is het laagst van alle truckmerken en de onderste twee treden zijn vast, volledig antislip en schoenreinigend. Eveneens zijn de stapafstanden verder aangepast. 

Op de foto: De nieuwe MAN TGX 

 

Binnenkort treft u in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld een uitgebreid verslag aan van het nieuwe MAN truckprogramma. Nog geen abonnee? Klik bovenaan deze website op het tabblad abonnement voor meer informatie. Of E-mail naar post@atw.nl