Terug naar het overzicht

Aannemers & Loonbedrijf Vink ontvangtĀ DAF Gold Edition

Gepubliceerd op 07-06-2019 14:02 uur

Een bijzondere DAF XF 530 FTG Gold Edition is in ontvangst genomen door Aannemers & Loonbedrijf Vink, gevestigd in Dwingeloo. Het bedrijf is in 1966 opgericht en in 2007 overgenomen door de familie Wijntjes. Bij Vink is men gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, grondverzet en mechanisatie. Daarnaast is er door een sterk toegenomen belangstelling van particulieren werk bij gekomen zoals het aanleggen van een paardenbakken, vijvers of tuinen. Kortom Vink is van alle markten thuis en gaat op pad met deze prachtige DAF. 


De complete DAF (inclusief chassis) is gespoten de Autoschade & Spuiterij afdeling van Sent Waninge, onder meer dealer van de merken DAF trucks, GINAF trucks, TATRA Trucks en Fiat Professional bedrijfswagens. Sent Waninge heeft 9 vestigingen verdeeld over de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. 

Op verzoek van Vink zijn er o.a. een hydrauliek tank en extra werklampen opgebouwd en gespoten in de prachtige Gold Edition kleuren. Bovenop alle opties zijn er nog een lichtplaat, contourlampen en 10 leds in de grille aangebracht. Hiermee gaat Vink zeker opvallen op de Nederlandse wegen; de DAF is een echte Eye-catcher.