Terug naar het overzicht

200ste DAF bij Van Keulen Transport afgeleverd

Gepubliceerd op 19-05-2020 06:48 uur

Bij Van Keulen Transport te Middelburg werd recent de 200ste DAF afgeleverd door TB Truck & Trailer Service Goes. Die aflevering kon natuurlijk niet in stilte voorbij gaan. Daarom is - met inachtneming van de RIVM-voorschriften - deze DAF op feestelijke wijze afgeleverd. De sleutels werden in ontvangst genomen door de directie bestaande uit Wim van Keulen, Edwin van Keulen en Erik Breure.

 

Van Keulen Transport is gespecialiseerd in verschillende facetten van transport, waaronder zeecontainervervoer, exceptioneel transport, nationaal en internationaal stukgoedvervoer en los gestort vervoer in kippers. Van Keulen Transport werd opgericht in 1943 en bestaat dus Inmiddels al meer dan 75 jaar. Met een modern wagenpark, moderne communicatiemiddelen, ruime op- en overslagfaciliteiten, een vakbekwaam team en een gestroomlijnde organisatie staat men paraat voor klanten.

 

Op de foto v.l.n.r.: Jeroen de Punder (filiaalmanager TB Goes), Wim van Keulen (directeur bij Van Keulen Transport), Ralph Hoefman (alg. directeur TB truck en Trailer service), Jean-Pierre Hagenaars (aftersales manager TB Zuid), Edwin van Keulen (directeur bij Van Keulen Transport), Erik Breure (directeur bij Van Keulen Transport), Pieter Louwerse (accountmanager TB Truck en Trailer service Regio Zeeland) en Johan Claassen (sales manager TB Truck en Trailer Service).