Terug naar het overzicht

Rij-impressie: nieuwe DAF's maken verwachtingen meer dan waar

Gepubliceerd op 22-09-2021 08:59 uur

Het was zover: enkele weken geleden konden we de nieuwe DAF's, 'the Next Generation', rijdend meemaken. Gewoontegetrouw ontving DAF hiervoor de internationale vakpers nabij het Spaanse Malaga. Een mooi heuvelachtig terrein waar de nieuwe generatie DAF trucks prima tot haar recht komt. Was deze zomer de statische presentatie al veelbelovend, deze dynamische presentatie maakte de verwachtingen meer dan waar. DAF heeft met de nieuwe XF en de geheel nieuwe XG en XG+ de lat voor de concurrentie hoog gelegd. 

 

Sinds jaren nodigt DAF de internationale pers uit in Zuid-Spanje voor rij-impressies met nieuwe trucks. Ook nu weer was Auto- en Transportwereld van de partij, zij het dit keer niet zonovergoten, maar met fikse regenbuien. Het mocht de pret niet drukken. Daarbij was deze regen zeer welkom in het warme zuiden van Spanje want de dagen voor onze komst woedde er bosbranden op enkele tientallen kilometers van Malaga die hiermee gelukkig gedoofd werden. 

 

Binnenkort treft u in de gedrukte versie van Auto- en Transportwereld een uitgebreid verslag aan van deze uitgebreide rij-impressie. Nog geen abonnee? Klik bovenaan deze website op het tabblad abonnement voor meer informatie. Of E-mail naar post@atw.nl