Terug naar het overzicht

Smart Trailer Solutions verhuurt Kraker-schuifvloertrailers

Gepubliceerd op 13-01-2023 12:44 uur

Smart Trailer Solutions (STS) verhuurt en leaset Kraker-schuifvloertrailers. Zo kunnen klanten tijdelijke drukte snel en effectief oplossen, zonder dat een forse investering nodig is. De trailers van STS zijn nieuw of jonggebruikt en in goede staat. Klanten kunnen bij STS een schuifvloertrailer huren vanaf een maand.

 

De STS-huurvloot bestaat uit meer dan twintig voertuigen en groeit elke maand. Klanten hebben de keus uit drie types huurtrailers, de standaard K-Force met een inhoud van 90 m3, de K-Force SideDoors, voor lange of ondeelbare ladingen en de K-Force Agri, voor het transport van agrarische producten. Naast verhuur kunnen klanten bij STS ook schuifvloertrailers leasen. Als bedrijven kiezen voor lease, beschikken ze over nieuwe voertuigen, zonder grote aankoopinvesteringen en zonder belasting van de liquiditeit. De maandprijs van de lease-trailer is gebaseerd op de looptijd en op de nieuwprijs van het voertuig. Bij financial lease zijn klanten aan het einde van de looptijd eigenaar van de schuifvloertrailer. 
Bij STS zijn tevens Kraker-schuifvloertrailer te koop. Er zijn nieuwe en (jong)gebruikte Kraker-trailers uit voorraad leverbaar. De trailers worden geleverd met de vijf jaar-garantie van Kraker Trailers, ook kunnen kopers terugvallen op het grote netwerk van servicepartners.Klik voor meer informatie over STS op deze link