Terug naar het overzicht

MAX Trailer 510 nu ook met pendelassen verkrijgbaar

Gepubliceerd op 26-10-2020 11:05 uur

 MAX Trailer presenteert een interessante nieuwe versie van de MAX Trailer 510. De bijzondere zwaartrtansport dieplader is er nu ook met pendelassen. De multifucntionele dieplader biedt nu nóg meer belangrijke pluspunten, verwerkt in een scherp geprijsd kwaliteitsproduct. De MAX Trailer 510 is standaard rijk uitgerust en kan met een keur aan opties op de dagelijkse transportbehoeften worden afgestemd. Het complete productassortiment van MAX Trailer omvat zes verschillende voertuigtypes.

 

De trailer is verkrijgbaar met twee of drie hydraulisch gestuurde achterassen, of twee of drie pendelaslijnen. De bewezen astechnologie is ontworpen voor gebruik in moeilijke weg- en terreinomstandigheden. De pendelassen bieden óók meer laadvermogen met 12 ton per aslijn. De optimale wendbaarheid en de eenvoudige bediening worden gewaardeerd door chauffeurs. De totaallengte van de dieplader in ingeschoven toestand is binnenwettelijk. De laadvloerlengte in het diepbed is met 5.500 mm te verlengen tot 12.250 mm. In het diepbed past een 40 inch container. De afneembare zwanenhals van de MAX Trailer 510 maakt een soepel laadproces vanaf de voorkant mogelijk. De combinatie van componenten maakt dat de 510 een multi-inzetbaar transportmiddel is.
Zoals bij alle MAX Trailer producten is bij het ontwerp rekening gehouden met de modulariteit van de verschillende componenten, waarmee de uitwisselbaarheid groter wordt. Dit resulteert in een efficiënte productiemethodiek, wat zich vertaalt in een aantrekkelijke prijsstelling. De verregaande mate van standaardisatie draagt ook bij aan reductie van foutkansen tijdens het productieproces.
MAX Trailer is een relatief jong merk opleggers (2012), ontwikkeld voor zwaar en speciaal transport. Toch zit er ondanks de jonge leeftijd een berg aan ervaring bij deze materieelproducent, MAX Trailer is namelijk onderdeel van de Faymonville groep. De toekomst van MAX Trailer is ambitiegedreven. Het internationale verkoopnetwerk, dat momenteel zo'n 45 partners telt, zal nog verder worden uitgebreid.