Terug naar het overzicht

Kraker Trailers introduceert K-Force Agri Allroad

Gepubliceerd op 10-11-2023 09:30 uur

Kraker Trailers zal tijdens de AgriTechnica in Hannover – de nieuwste innovatie van de agrarische schuifvloertrailers aan het grote publiek laten zien. De K-force Agri Allround.

 

De brede inzetbaarheid van de trailers uit de K-Force-range heeft naam gemaakt in de markt. Speciaal voor de agrarische sector ontwikkelde Kraker K-Force Agri, een kortere, wendbare trailer met een laag eigen gewicht die het werk in deze sector vergemakkelijkt. 
Met de nieuwe, innovatieve K-Force Agri Allroad introduceert Kraker een ijzersterke krachtpatser met nog een extra significant voordeel ten opzichte van de standaard Agri: tijdens de oogst is K-Force Agri Allroad uitgerust met (grotere) off-road banden.
Om dit mogelijk te maken is de asafstand van de Allroad-versie aangepast. Dit speciale type band biedt perfecte tractie in elk terrein en op elke ondergrond. Na het agrarische seizoen wissel je deze lage-snelheids banden om naar (standaard) on-road banden, waardoor de K-Force Agri Allroad een heel jaar inzetbaar is. Een optimaal rendement. De standaard K-Force Agri en de Allroad-uitvoering zijn bovendien beiden leverbaar met de Kraker-klapbumper. De op de AgriTechnica beurs getoonde trailer was voorzien van vele opties, met onder meer een op afstand bedienbare klapbumper en een hydraulische achterklep.