Terug naar het overzicht

Kraker breidt K-Force serie uit met stevige Waste schuifvloertrailer

Gepubliceerd op 11-06-2020 09:22 uur

Bij Kraker Trailers worden trailers geproduceerd die naadloos passen bij vraag van de klant, gecombineerd met een aantal kernwaarden die gelden voor alle Kraker-trailers: zo licht mogelijk (onder andere door het unieke samengebruik van staal en aluminium), zonder aan kracht of kwaliteit in te boeten, breed inzetbaar en ’n lange levensduur, ook bij trailers die worden ingezet voor het echte zware werk. Een mooi voorbeeld hiervan is de K-Force Waste.

 

K-Force Waste

In het verleden ontwikkelde Kraker al eens een trailer speciaal toegepast op de afvalsector, maar nu is er een trailer ontwikkeld volgens het K-Force-principe. Dat houdt in dat zwaarbelaste lasnaden vervangen zijn door boutverbindingen, wat Kraker Trailers bovendien in staat stelt aluminium en staal te combineren. Hierdoor is een optimale verdeling tussen volume, gewicht en kracht mogelijk.
Bij de K-Force Wast heeft de klant keuze uit verschillende vloeren. Al naar gelang de aard van het werk, kan er een geschikt vloerprofiel worden gekozen. De eerste K-Force Waste is door de Franse dealer Delta Trailers verkocht aan een Franse klant. Deze trailer is uitgerust met een tweedelig milieudak en een hydraulische achterklep. Beide zaken maken het werken met de K-Force Waste makkelijk én veilig: op het bordes klimmen is niet meer nodig. Met één druk op de knop opent en sluit het dak zich volledig automatisch. Hetzelfde geldt voor de achterklep. Op klantvraag kan de K-Force Waste ook nog met een beperkt aantal opties worden geleverd. Kraker Trailers levert nieuwe voertuigen standaard met een unieke 5 jaar garantie op lak en constructie.