Terug naar het overzicht

Kögel Benelux breidt uit met Humbaur-lijn

Gepubliceerd op 12-02-2020 12:57 uur

Kögel Benelux in Kampen breidt de verkoopactiviteiten uit met de zware aanhangwagen- en trailerlijn van Humbaur GmbH. De Humbaur-lijn bestaat uit zware aanhangwagens 24 t/m 50 ton die geschikt zijn voor weg- en waterwerk, bouw, asfalt, industrie en zwaartransporten. De modellen variëren van drie tot en met vijf assen en zijn laag gebouwd in verband met grote volumes en hoogtes. Inmiddels zijn de eerste voorraadmodellen afgeleverd in Kampen.

 

Naast de standaardlijn zijn er tal van mogelijkheden voor klantspecifieke wensen. Optioneel zijn bijvoorbeeld hydraulisch bedienbare oprijbanen aan de achterzijde voor het vergemakkelijken van oprijden van zware machines. Naast aanhangwagens zal ook het programma drie-assige semi-dieplader toegevoegd worden.  
Onder bouwmachine-, plateau-, en kipperaanhangwagens vallen de tweeassige aanhangwagens van 5 t/m 19 ton. Deze serie is geschikt voor de bouw, groenvoorziening en agrarische sector. 
Deze range leent zich voor de kleinere machines als oprijwagen en als plateau/goederen aanhangwagen voor het middelgrote segment. Ook hier is een breed scala aan mogelijkheden van oprijaanhangwagen tot kipper. De uitbreiding van het Humbaur-programma binnen Kögel Benelux was een voor de hand liggende keus omdat Humbaur GmbH een zusterbedrijf is van Kögel GmbH, en Kögel Benelux een dochteronderneming is van Kögel GmbH.