Terug naar het overzicht

Stef Slotboom versterkt het team van BE-Combi

Gepubliceerd op 10-03-2022 12:09 uur

BE-Combi zet zijn groeiambities kracht bij met de aanstelling van Stef Slotboom als commercieel manager. Hij gaat zich met name richten op de verkoopactiviteiten in de Benelux en op de verdere ontwikkeling van BE-Combi uit Vuren, specialist in het vergroten van het laadvermogen en –volume van lichte bedrijfswagens.

 

Stef Slotboom brengt een ruime ervaring mee in transport en logistiek. Hij heeft ruim veertien jaar verschillende commerciële functies vervuld bij Volvo Group Truck Center, waarvan de laatste 4,5 jaar als manager commercial trucks. In zijn nieuwe rol gaat Slotboom zich inzetten om met het team de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van BE-Combi. “BE-Combi levert innovatieve transportoplossingen om het laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het B- en BE-rijbewijs te vergroten. Samen met mijn collega’s ga ik me inzetten om het concept van BE-Combi verder uit te bouwen en verder te laten groeien. Als commercieel manager word ik eindverantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van BE-Combi in de Benelux. Een mooie uitdaging, waar ik met veel energie aan ga werken.”

 

Over BE-Combi

BE-Combi heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als toonaangevend bedrijf op het gebied van voertuigconversies voor lichte bedrijfswagens die het laadvermogen en laadcapaciteit vergroten. Met producten zoals het BE-Combi 3500PLUS Systeem, trekker conversies en het lagevloer-chassis vervult BE-Combi een belangrijke positie in het snelgroeiende Last Mile marktsegment.

 

Groeiend chauffeurstekort

Alle BE-Combi producten zijn geschikt voor het B- en BE-Rijbewijs en zijn daarmee hét antwoord op het steeds groeiende chauffeurstekort met C- en CE- rijbewijs. Daarnaast zijn de compacte BE-voertuigen ideaal voor fijnmazige distributie in stedelijke gebieden. Met de afmetingen van een lichte bedrijfswagen en het laadvermogen van een truck is de BE-Combinatie de ideale oplossing voor logistieke dienstverleners.