Terug naar het overzicht

Ron Borsboom van DAF Trucks overleden

Gepubliceerd op 06-03-2023 11:02 uur

Op de redactie van Auto- en Transportwereld kwam het verdrietige nieuws binnen dat Ron Borsboom, technisch directeur en lid van de Board of Management van DAF Trucks, op 61-jarige leeftijd is overleden.


 
De directie en medewerkers van DAF Trucks N.V. en Paccar geven aan in hun bericht: “Ron kwam meer dan twintig jaar geleden bij de onderneming in dienst en als lid van de DAF Board of Management leidde hij de Afdeling Product Ontwikkeling op een geweldige manier en vol passie. Zijn kwaliteiten en toewijding hebben een enorme bijdrage geleverd aan het succes van DAF. Daartoe behoort ook zijn leiderschap in de ontwikkeling van de nieuwe generatie DAF trucks.
Het overlijden van Ron stemt ons ontzettend bedroefd. We hebben een goede vriend verloren, die ook een fantastisch mens en leider was. Bovendien stond hij altijd klaar voor de pers: om presentaties te geven bij introducties, om interviews te houden of gewoon voor een gezellig praatje bij de borrel. Daar genoot hij intens van.”

Auto- en Transportwereld condoleert zijn vrouw en kinderen, en alle medewerkers van DAF Trucks en Paccar met het grote verlies.