Terug naar het overzicht

Hans van Lierop nieuwe CFO van TIP Trailer Services

Gepubliceerd op 26-05-2020 11:17 uur


TIP Trailer Services, een portefeuillebedrijf van I Squared Capital, heeft Hans van Lierop aangesteld als Chief Financial Officer en lid van het senior leiderschapsteam. Hans is maandag 18 mei 2020 begonnen als CFO voor TIP en is gevestigd op het hoofdkantoor van TIP in Amsterdam, Nederland.

 


"Ik kijk ernaar uit om bij het team van TIP te komen en de financiële organisatie te leiden en te werken aan het toekomstige succes.” vertelt Hans van Lierop.
Hans van Lierop heeft brede internationale ervaring uit verschillende industrieën in Europa en Afrika. Hij bekleedde financiële leidinggevende functies bij Diageo, Airtel en Massmart Walmart. In zijn meest recente functie was Hans Van Lierop CFO van Massmart Walmart, een Zuid-Afrikaanse retail- en groothandeldistributeur met een omzet van 7 miljard dollar. Als Group CFO leidde hij een financieel en onroerend goed team van 500 medewerkers in 4 divisies en meerdere landen in Afrika.
Bob Fast, President en CEO van TIP: “Hans heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële sector, met 13 jaar als eindverantwoordelijke CFO. Hij heeft met succes complexe wereldwijde financiële organisaties geleid, gestuurd en getransformeerd. Zijn expertise op alle financiële gebieden en zijn leiderschapskwaliteiten zullen TIP helpen de doelstellingen voor 2020 te bereiken en ons toekomstige succes te sturen.”