Terug naar het overzicht

Vakbeurs Transport Compleet Hardenberg gaat door als vanouds

Gepubliceerd op 03-03-2022 08:22 uur

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de meeste coronamaatregelen worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijfven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze als vanouds door kunnen gaan. Zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

 

"De adrenaline giert door ons lijf", zegt CEO Jeroen van Hooff namens beursorganisator Easyfairs Nederland. "Twee jaar geleden kwam de wereld volledig op zijn kop te staan en werd de evenementensector buitengewoon hard geraakt. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze exposanten en bezoekers waren het zware tijden. Er zijn meerdere sectoren die tot 40 procent van hun jaarlijkse omzet realiseren op beurzen. Nu is het tijd om onze deuren vol trots weer te openen, en dat zonder maatregelen. Er staat ons een prachtig en omvangrijk voorjaar te wachten."
Voor festivals en evenementen gaat 1G gelden, dat wil zeggen dat ze toegankelijk zijn met een negatieve test. Hier vallen beurzen niet onder. Beurzen worden gehouden in zogeheten doorstroomlocaties waar constant een in- en uitstroom van bezoekers is. Door de relatief korte verblijfsduur van de bezoekers op één plek is het risico op besmetting klein.

 

Smart Badge technologie

De basisadviezen die gehandhaafd blijven, worden door Easyfairs Nederland nageleefd. Ook voor corona was het op alle vakbeurzen van Easyfairs al mogelijk om contactloos informatie te verzamelen door middel van de Smart Badge technologie. Op eenvoudige wijze kan elke bezoeker interessante stands scannen met de bezoekersbadge die hij of zij bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands in de mailbox.
Easyfairs is de enige beursorganisatie in Nederland die het SGS keurmerk heeft ontvangen voor haar gezondheids- en veiligheidsprotocollen. SGS is de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ook nu alle maatregelen voor beurzen opgeheven zijn doet Easyfairs er alles aan om de meest veilige plek te creëren om samen te komen en zaken te doen.

 

Beursagenda Easyfairs 

Easyfairs Nederland organiseerde eerder de eerste vakbeurs in Nederland in 2022, de inkoopbeurs Trendz. Het beursseizoen wordt hervat op 8, 9 en 10 maart met De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg, gevolgd door Transport Compleet op 14, 15 en 16 juni in Evenementenhal Hardenberg. Tot de zomer organiseert Easyfairs Nederland in totaal dertien vakbeurzen en zet het haar eigen locaties in Hardenberg en Gorinchem ook in voor zestien beurzen en evenementen van externe partijen.

 

Special Transport Compleet Hardenberg

Auto- en Transportwereld zal van de vakbeurs Transport Compleet Hardenberg, zoals gebruikelijk, uitgebreid verslag doen door middel van een special die op vrijdag 3 juni verschijnt. Bent u exposant? Dan wil de redactie van Auto- en Transportwereld u verzoeken om zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk voor 20 mei, te informeren over datgene dat u tijdens deze beurs specifiek onder de aandacht wilt brengen. Men zal dit als gratis redactionele vermelding in deze special opnemen. 
U kunt uw persbericht, al dan niet vergezeld van fotomateriaal (300 dpi/ 15 cm breed) in .JPG formaat naar de redactie toezenden. E-mail: post@atw.nl