Terug naar het overzicht

Technische Kontakt Dagen verplaatst naar 2023

Gepubliceerd op 02-05-2022 06:56 uur

De organisatie van de Technische Kontakt Dagen heeft besloten de geplande editie van 9 t/m 11 juni 2022 te verplaatsen naar volgend jaar. Bij een laatste inspectie van de beoogde locatie voldeed de bodemgesteldheid niet meer aan de eisen die de beurs hieraan stelt. Door onderhoudswerkzaamheden van de gemeente Almere is de ondergrond niet stabiel genoeg om zwaar materieel te ontvangen.

 

De organisatie heeft er alles aan gedaan een alternatieve locatie te vinden, maar dit bleek helaas op deze korte termijn niet mogelijk. “Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart,” benadrukt Jan Hommes, bestuurslid Stichting TKD en directeur BMWT. 
De organisatie van de TKD heeft inmiddels de exposanten geïnformeerd. Nadere details over de plaats en locatie voor 2023 worden te zijner tijd bekend gemaakt.
Hommes: “Het is een grote teleurstelling voor alle exposanten en bezoekers die stonden te popelen om de Technische Kontakt Dagen weer te bezoeken. Echter voor een goede uitvoering van de beurs moet de locatie voldoen aan onze veiligheidseisen.”