Terug naar het overzicht

Knapen Service biedt code 95 voor
schuifvloer-chauffeurs

Gepubliceerd op 20-05-2019 14:03 uur

Knapen Service is in december 2016 gestart met de Code 95 training specifiek gericht op chauffeurs van alle merken schuif-vloertrailers. Afgelopen 2,5 jaar hebben al meer dan 500 vakmensen hieraan deelgenomen. Voor 2019 is er nog een aantal plaatsen beschikbaar.


Het juiste gebruik én een goede behandeling van de schuifvloer-trailer is van essentieel belang voor het besparen van onnodige kosten (Lowest Cost of Ownership) én voor de eigen veiligheid van de chauffeur (Drivers’ Ease & Safety). Tijdens de training komen diverse onderwerpen aan bod, zoals wat een chauffeur zelf kan doen in het geval van een storing, hoe hij mankementen kan signaleren, de veiligheid voor de chauffeur en zijn omgeving, de werking van de schuifvloer en het onderhoud dat van belang is voor de levensduur van de schuifvloertrailer. Tijdens de praktijksessie ziet én ervaart de chauffeur de geleerde theorie in de praktijk.
De gecertificeerde training voldoet aan de wettelijke normering voor Code 95. De training wordt verzorgd door een ervaren trainer in schuifvloertrailers van Knapen Service en een gecertificeerde CCV-B trainer.
Wie interesse heeft, kan zich verder informeren, of aanmelden, bij Knapen Trailers. Voor meer informatie: https://www.knapen-trailers.nl/