Terug naar het overzicht

Voorbeschouwing ReinigingsDemoDagen 2023

Gepubliceerd op 01-05-2023 10:34 uur

Binnenkort wordt alweer de 10e editie van de ReinigingsDemoDagen 2023 op de nieuwe locatie Flevonice in Biddinghuizen georganiseerd. Behoort uw bedrijf ook tot de deelnemers? Grijp dan nu uw kans. Auto- en Transportwereld zal van dit evenement verslag maken door middel van een voorbeschouwing die op dinsdag 23 mei verschijnt.

 

Wilt u de abonnees van Auto- en Transportwereld ook door middel van deze voorbeschouwing op de hoogte stellen van uw deelname of noviteiten van uw bedrijf? Dan verzoeken wij u om ons zo spoedig mogelijk doch uiterlijk voor 8 mei ons te informeren over datgene dat u tijdens dit evenement specifiek onder de aandacht wilt brengen.
Wij zullen uw persbericht als gratis redactionele vermelding in onze special opnemen. U kunt uw persbericht, al dan niet vergezeld van fotomateriaal (300 dpi/ 15 cm breed) in JEPG formaat per E-mail: (post@atw.nl) aan ons toezenden

Ook bestaat er de mogelijkheid in deze editie te adverteren! Hierdoor krijgt uw product of dienst nog meer de aandacht die het verdient!

Wilt u meer weten over dit beursnummer? Neem dan contact met ons op: post@atw.nl