Terug naar het overzicht

ReinigingDemoDagen van start op nieuwe locatie

Gepubliceerd op 24-05-2019 12:03 uur

De ReinigingsDemoDagen (RDD) vinden dit jaar plaats op 5 en 6 juni op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. Op deze sfeervolle, nieuwe locatie willen de beursorganisatoren groots uitpakken.

 

De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De tweejaarlijkse vakbeurs voor de afval- en reinigingssector is gericht op iedereen die professioneel actief is in deze sectoren. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen tijdens de RDD de laatste noviteiten en ontwikkelingen zien en ervaren. Ook voor netwerken is veel ruimte op de beurs.
Na de start in Rosmalen, een uitstapje naar Amsterdam en vele edities in Lelystad is voor deze negende editie van de RDD gekozen voor de locatie van het Nationaal Militair Museum in Soest. De centrale ligging van het museum was bepalend voor de locatiekeuze. Daarnaast is de uitstraling van de locatie bijzonder fraai en dat geeft volgens de organisatoren 'net dat beetje extra' aan de beurs. Het Nationaal Militair Museum ligt in het Park Vliegbasis Soesterberg, naast een imposant museumgebouw en met een uitgestrekt, verhard buitenterrein.

 

Programma 2019
Het buitenevent wil ook in 2019 'een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten' bieden. "Van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Na het succes van de laatste editie zijn er ook dit jaar kennissessies voorzien, over actuele onderwerpen."
Inmiddels hebben zich ruim 80 exposanten, waaronder natuurlijk de 17 ‘founding’ exposanten, ingeschreven. Registreren als bezoeker kan via www.reinigingsdemodagen.nl.