Terug naar het overzicht

Meld je nu gratis aan voor New Energy Forum 2023

Gepubliceerd op 31-05-2023 11:21 uur

New Energy Forum is een evenement voor de (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional en vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 op het EnTranCe-terrein in Groningen. Het thema van dit jaar is Breaking Barriers waarbij je mee wordt genomen in de wereld van baanbrekende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie. Meld je aan voor dit gratis evenement via www.newenergyforum.nl

 

Bezoek New Energy Forum voor inspirerende lezingen, leerzame workshops, interessante debatten en spectaculaire demonstraties. Enkele hoogtepunten van het programma:

  • Keynote van Florian Dirkse, co-founder The Ocean Cleanup. Hij deelt zijn avonturen en passie voor duurzaamheid en innovatie.
  • Keynote van Jessica den Outer, VN-expert in natuurrechten. Haar missie? Ervoor zorgen dat de natuur rechten krijgt met de snelst groeiende juridische beweging van de 21e eeuw.
  • Top Dutch Solar Racing: bekijk de nieuwe zonneauto van een team studenten die in oktober 2023 meedoet aan de wereldkampioenschappen in AustraliĆ«.
  • Keynote van Floor Milikowski, journalist en sociaal geograaf. Floor schrijft diepgravende artikelen over stedelijke en regionale ontwikkeling, woningmarkt, gentrificatie, de groeiende kloof tussen kansarm en kansrijk en onderwerpen die hieraan raken.
  • Keynote van dr. Reint Jan Renes, gedragswetenschapper en Lector Psychologie voor een Duurzame Stad bij de Hogeschool van Amsterdam. Hij vertelt je meer over de gedragspsychologie, zoals de motivaties en weerstanden, achter duurzaamheid.
  • Keynote van Kees Vendrik, de voorzitter van het nieuwe Nationaal Klimaat Platform. Kees deelt zijn ambitie om de transitie fors aan te jagen door in gesprek te gaan met burgers.
  • Spectaculaire mobiliteits- en energiedemonstraties!

 

Meld je nu aan

Alleen samen kunnen we de innovaties van de toekomst vormgegeven, op weg naar een succesvolle transitie! Wil jij meedenken en -praten, netwerken en inspiratie opdoen? Bekijk het volledige programma en meld je aan via www.newenergyforum.nl. Daar is ook meer informatie over de programmering te vinden.