Terug naar het overzicht

Terberg Matec en VTM Reinigingsvoertuigen gaan samen verder

Gepubliceerd op 25-11-2020 12:55 uur

Met ingang van 24 december 2020 neemt Terberg Matec Nederland BV alle activiteiten en medewerkers van VTM Reinigingsvoertuigen in Geldermalsen over. Door deze overname realiseren beide bedrijven samen een sterke positie in de markt van reinigingsmaterieel. Tot de “Reinigingsvoertuigen” behoren o.a. de complete range BUCHER Municipal compacte- en truck gemonteerde veegmachines, waaronder JOHNSTON en BEAM, en het gladheidbestrijdingsmaterieel. Het productgamma wordt verder aangevuld met KAISER Moro kolkenzuigers en rioolreinigers.


Met de overname van VTM Reinigingsvoertuigen kan Terberg Matec Nederland haar dienstverlening volledig concentreren en specifiek aansluiten op de twee hoofdactiviteiten: “Verkoop & Service Inzamelvoertuigen” vanuit locatie IJsselstein en “Verkoop & Service Reinigingsvoertuigen” vanuit locatie Geldermalsen.
Onder de bekende naam Terberg Matec Nederland BV staan hiermee op beide vestigingen toegewijde specialistische teams klaar, die ieder op hun vakgebied beschikken over alle benodigde kennis, middelen en jarenlange ervaring. Zo blijven voor alle klanten de reeds bekende gezichten behouden als vertrouwd aanspreekpunt. Aanvullend beschikken we met onze algemene servicewerkplaats in De Kwakel, in de directe nabijheid van Aalsmeer, over een sterke uitvalsbasis in Noord-Holland.

Door de kennis en ervaring van VTM met specialistische machines, met name in de infra- en private reinigingssector, is het team van VTM een belangrijke aanvulling om onze aanwezigheid juist in die marktsegmenten met goede service en deskundig advies naar een hoger niveau te tillen. Voor dat deskundig advies zal Evert Stigter verantwoordelijk zijn voor alle Verkoop & Marketing activiteiten betreffende Reinigingsvoertuigen. Wilbert Braakman blijft, als vertrouwd, verantwoordelijk voor alle Verkoop & Marketing activiteiten betreffende Inzamelvoertuigen.

 

Op de foto: Vlnr: Gerrit van Baaren (Service Coördinator VTM), Gerrit Flier (Legal/Tax Adviseur VTM), Evert Stigter (Directeur VTM), Godfried Terberg (namens Royal Terberg Group), Mark Senders (Directeur Terberg Matec Nederland BV), Hein de Groot (Royal Terberg Group Legal), Hans Geerts (CFO Terberg RosRoca Group).