Terug naar het overzicht

Nooteboom Trading groeit door vanuit nieuwe hoofdlocatie

Gepubliceerd op 04-02-2020 14:01 uur

Voor Nooteboom Trading begon het nieuwe jaar goed. Eind 2019 verhuisde de onderneming naar een nieuwe hoofdlocatie aan de Werktuigweg 1 in Zeewolde. De nieuwe locatie is circa 500 meter van de eerdere hoofdlocatie aan de Baardmeesweg 47. Met de ingebruikname van de nieuwe vestiging sluit de onderneming een hectische periode - na brand in februari 2018 - af en richt men zich weer positief op de toekomst. De nieuwe hoofdvestiging aan de Werktuigweg omvat een kantoor/receptie die gevestigd is in het (voormalige) woonhuis aan de zijde van de Baardmeesweg (ongenummerd). Wie met een personenauto of een bestelauto naar Nooteboom Trading komt, kan inrijden via de inrit aan de Baardmeesweg, direct om de hoek van de Werktuigweg.
Ook beschikt Nooteboom Trading over een ruim showterrein en een werkplaats aan de zijde van de Werktuigweg. Wie komt voor het afleveren van een voertuig of materialen, kan zich melden bij de intercom in de toegangspoort aan de Werktuigweg 1. Na aanmelding wordt het hek dan geopend. 

 

Uitgebreid team

Nooteboom Trading levert nieuwe en gebruikte trailers die bestemd zijn voor speciaal transport over de weg. Voor advies, service en inruil is men de juiste partner. Onder de merknaam Rino Trailers produceert Nooteboom Trading vlakke en uitschuifbare Megatrailers. Deze opleggers zijn met name geschikt voor transport van materialen voor de bouw en de staalindustrie en ze worden ook ingezet bij kraanbedrijven. Daarnaast is Nooteboom Trading importeur van de trailers van het merk Schwarzmüller. Onder de naam Nooteboom Rental worden verhuurdiensten verleend.
Nooteboom Trading werkt sinds kort in een nieuwe teamsamenstelling. Naast de vertrouwde gezichten en bekende namen zijn er twee nieuwkomers, Dennis Doornbos en Aletta den Hartog. Doornbos beheert het wagenpark en de servicediensten en Den Hartog gaat de marketingcommunicatie en verkoopondersteuning verzorgen. "We hebben er alle vertrouwen in, dat de versterking van ons team ons in 2020 meer slagkracht gaat geven, zodat wij u nóg beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn er voor u."