Terug naar het overzicht

Nieuwe vestiging Mercedes-Benz dealer Gomes Aalsmeer

Gepubliceerd op 08-05-2020 13:01 uur

Op 7 mei ondertekende Jacco Biemond, directeur van Starsholding B.V., de gronduitgifte-overeenkomst voor een bedrijfskavel van 14.900 m² op Green Park Aalsmeer. Op deze unieke zichtlocatie langs de N201 realiseert hij in opdracht van Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. een nieuw bedrijfspand voor de sales en aftersales activiteiten  van bestelwagens en trucks. Peter Gomes,  algemeen directeur: “Green Park Aalsmeer  ligt op een strategische plek tussen twee van de belangrijkste economische gebieden van  Nederland, de bloemenveiling  in Aalsmeer en Luchthaven Schiphol. Veel van onze bestaande en potentiële klanten zijn in deze regio gevestigd, ideaal dus.”

 

“Voor ons is dit een mooie stap richting de toekomst”, aldus Peter Gomes. Ondanks de onzekere periode  waar we ons in  begeven willen wij blijven investeren en dat doen we mede door de bouw van dit nieuwe pand. “Ons  familiebedrijf is een belangrijke  speler op het gebied van mobiliteit en transport en het groeit nog steeds. Met ondertussen  11 vestigingen in geheel Noord-Holland voor Personenwagens, Bestelwagens en Trucks.

 

Pal langs N201

Een goede keuze van Gomes om op deze locatie een nieuwe vestiging te openen, vindt ook Dick van der Harst, directeur van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V.: “De goede bereikbaarheid van Green Park Aalsmeer,  de strategische ligging  met zichtbaarheid vanaf de N201 en de aanrijroute naar de A4 zijn uitermate geschikt voor de  Mercedes-Benz dealer van Noord-Holland.

 

Volledige dienstenpakket

Op Green Park Aalsmeer komt het volledige  dienstenpakket voor bestelwagens en trucks samen onder één dak. De werkplaatsen voor bestelwagens en trucks worden volgens  de huidige standaard ingericht met de nieuwste apparatuur en techniek. De truckwerkplaats is geschikt voor  de nieuwste LZV wetgeving. Hiermee is Gomes goed voorbereid op de toekomst.                                                                                                                                                                                                

 

Uitstraling

Peter Gomes; “De panden van Gomes zullen moeten voldoen aan de wereldwijde standaard van Mercedes-Benz.  Het nieuwe pand zal volledig in deze huisstijl worden gebouwd en dat is goed voor de herkenbaarheid.” Volgens ontwikkelaar Jacco Biemond kan de bouw van het pand in oktober starten. Volgens planning is het in het tweede kwartaal van 2021 gereed.

 Op de foto v.l.n.r.: Peter Gomes (directeur/eigenaar Gomes), Flip J.A. Janssen (directeur Trucks Gomes), Dick van der Harst (directeur Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V.) en Jacco Biemond (directeur Starsholding B.V.,).