Terug naar het overzicht

JS Laadtechniek overgenomen door TIP Trailer Services

Gepubliceerd op 04-05-2022 06:44 uur

TIP Trailer Services, een van de toonaangevende leveranciers van trailerleasing, -verhuur, -onderhoud en -reparatie in heel Europa en Canada, heeft de overeenkomst getekend voor de overname van de activiteiten van JS Laadtechniek. De specialist en leider in hydraulische laadkleppen en laadkleponderhoud in Nederland verkoopt daarmee de vestigingen in Maasdijk, Aalsmeer, Boskoop, Barendrecht en Veghel. John en Suzan van der Spek, grondleggers en naamgevers van JS Laadtechniek, zijn verheugd de toekomst van de organisatie te kunnen onderbrengen bij het portfoliobedrijf van I Squared Capital. Bij JS Laadtechniek werken 29 mensen en op laadklepgebied is nauwelijks een vraag voor hen te gek. 

 

Eigenlijk verandert er niet veel

Een toekomstbestendige partner voor zowel onze medewerkers als klanten stond bovenaan bij de zoektocht naar bedrijfsopvolging. ‘Dat is hoe wij zijn, we willen het goed regelen. We hebben het vertrouwen dat TIP hierop de antwoorden kan geven en dat voor velen niets meer verandert dan de naam’, aldus John van der Spek. De overname is naar verwachting mei 2022 afgerond. Van der Spek zal nog geruime tijd aan het bedrijf verbonden blijven om de integratie te ondersteunen. 
 

Uitvliegen 

Echtgenote Suzan vervolgt: ‘We hebben drie fantastische kinderen gekregen, zien opgroeien en zich klaar zien maken om uit te vliegen. Het is nu ook tijd om ons klaar te maken zelf bij de zaak uit te vliegen. Dat doen we zorgvuldig en met de betrokkenheid van onze medewerkers. Daarnaast zijn we blij dat we gezond en gelukkig kunnen toeleven naar een toekomst waarin we ons op sociaal gebied voor vele goede doelen kunnen blijven inzetten.’
TIP is een van de leidende leveranciers op het gebied van materieel, gespecialiseerd in leasing, verhuur, onderhoud en reparatie van trailers en andere diensten met toegevoegde waarde voor transport en logistiek in heel Europa en Canada. TIP bedient klanten vanuit meer dan 120 locaties verspreid over 18 landen in Europa en Canada.