Terug naar het overzicht

J.H. Van der Heijden vierde haar 100-jarig jubileum

Gepubliceerd op 16-05-2023 12:20 uur

J.H. van der Heijden Internationale Transporten uit het Zuid-Limburgse Hoensbroek bestaat 100 jaar en dat werd groots gevierd. Het transportbedrijf, dat is verhuisd van het dorpje Wahlwiller in het Limburgse Heuvelland naar een nieuw onderkomen langs de A76/N281 in Hoensbroek, opende op zaterdag 10 juni haar deuren voor het publiek.
 
Bezoekers konden het nieuwe gebouw bezichtigen en er was gelegenheid het team te ontmoeten en meer te weten te komen over de logistieke dienstverlening van het bedrijf. Er waren die dag speciale activiteiten georganiseerd om het 100-jarig bestaan te vieren.
"Als familiebedrijf zijn we ontzettend trots dat we ons 100-jarig jubileum mogen vieren", aldus de directie van J.H. van der Heijden Internationale Transporten. "We wilden dit graag samen met onze klanten, leveranciers en andere belangstellenden vieren en laten zien waar we als bedrijf voor staan. We kijken uit naar de toekomst en zetten ons in om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden."
J.H. van der Heijden Internationale Transporten is al sinds 1923 actief als transportbedrijf en heeft de afgelopen 100 jaar een belangrijke positie weten te veroveren in de branche als specialist in vervoer van en naar Zwitserland en exceptioneel transport.