Terug naar het overzicht

Hyva vierde 40-jarig jubileum met open dag

Gepubliceerd op 15-10-2019 13:05 uur

Hyva organiseerde eind september, ter ere van het 40-jarige jubileum, een open dag in de vestiging in Bergschenhoek. Ondanks het typisch Hollandse weer die dag, werden zo´n 600 bezoekers verwelkomd. 

 

Verspreid over het terrein waren zo’n 40 opbouwen geplaatst die de verschillende producten in het Hyva portfolio vertegenwoordigen (kippers, haakarmen, portaalarmen, kranen en verschillende combinaties). Daarnaast kon men van een aantal van de nieuwste producten een live demonstratie bijwonen: Hyva Smart, Hyva Kennis e-Power kraan, Kennis 13RL kraan, Titan portaalarm en een Hyva hoogwerker en kranen. Ook waren er foodtrucks en verschillende activiteiten voor kinderen.

 

Wereldwijd

Hyva is een wereldwijde leverancier van transportoplossingen voor de commerciële voertuigindustrie en de milieudienstensector. In de afgelopen 40 jaar werden vestigingen opgericht over de hele wereld. De roots liggen echter in Alphen aan de Rijn waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. Sinds enkele jaren is er daarnaast een werkplaats met kantoor van Hyva Nederland in Bergschenhoek.

Binnenkort in de gedrukte versie van auto- en Transportwereld een uitgebreid verslag. Nog geen abonnee? Klik bovenaan deze website op het tabblad 'abonnement' voor meer informatie. Of stuur E-mail naar post@atw.nl voor meer informatie.