Terug naar het overzicht
v.l.n.r.:  Flip Janssen, Edgar Boogaard, Bert Welters, Bart Smit, Erik Kleiboer, Bart Zeelenberg, Ton Lammerts, Wouter Betjes en Stefan Hartkamp. Onder v.l.n.r.: Mark Groot, Dennis Boom, Peter Gomes, Frank van den Berg en John Wechgelaar

GomesTrucks uitgeroepen tot Best Performing Truck Dealer 2019

Gepubliceerd op 17-02-2020 11:02 uur

Op dinsdag 11 februari jl. zijn in Rotterdam de CSI (Customer Satisfaction Index Awards) 2019 van Mercedes-Benz Trucks uitgereikt. Tijdens dit jaarlijkse evenement vielen de Mercedes-Benz truckdealers en de Mercedes-Benz truckvestigingen in de prijzen, die het afgelopen jaar het hoogst scoorden op allround prestaties.

 

Best Performing Truck Dealer 2019

Genodigden, bestaande uit de directies en medewerkers van de truckdealers en het management van Mercedes-Benz Trucks Nederland, waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking van de awards door CEO Eric Brok van Mercedes-Benz Trucks Nederland B.V. In de categorie Best Performing Dealer 2019 werd Gomes Noord-Holland tot winnaar gekroond. In deze categorie werden de dealers beoordeeld op maar liefst 21 KPI's (Key Performing Indicators). Daarmee is deze prijs uiterst prestigieus. Dealers kunnen zich met deze prijs 'overall' de beste noemen. Naast de eer en grote bokalen, ontvingen de winnende truckdealers een ingelijste oorkonde en bloemen.

 

Beste Service 24h vestiging 2019

Ook dit jaar zijn awards uitgereikt aan dealers die bij elke Service 24h situatie algemeen adequaat en behulpzaam hebben gereageerd. Hiervoor staan de monteurs van de dealers dag en nacht klaar om de klanten van Mercedes-Benz Trucks bij ongeplande stilstand zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Gomes Zaandam is derde “Beste Service 24h Mercedes-Benz truckdealervestiging 2019” geworden. Flip J.A. Janssen, Directeur GomesTrucks: "Ik ben ongelofelijk trots op het feit dat wij deze prestatie met het gehele team hebben behaald. Dit laat zien dat wij onze beloftes waarmaken en deze prijs is dan ook een mooie beloning."

 

Op de foto v.l.n.r.: Flip Janssen, Edgar Boogaard, Bert Welters, Bart Smit, Erik Kleiboer, Bart Zeelenberg, Ton Lammerts, Wouter Betjes en Stefan Hartkamp. Onder v.l.n.r.: Mark Groot, Dennis Boom, Peter Gomes, Frank van den Berg en John Wechgelaar.