Terug naar het overzicht

Nieuwe mediagegevens Auto- en Transportwereld 2023

Gepubliceerd op 17-10-2022 09:40 uur

U wilt in 2023 meer halen uit uw doelgroep? U bent op zoek naar een vertrouwd medium om uw naamsbekendheid en/of uw producten/diensten aan “de markt” te laten zien én te informeren? Kies dan voor Auto- en Transportwereld, het meest gelezen en geraadpleegde vakblad dat elke veertien dagen de beroepsgoederen- en eigen vervoerbranche alsmede voor de garage-, carrosserie- en grondverzet/bouwsector informeert. 

 

De printversie verschijnt op ca. A3-formaat en wordt in een oplage gedrukt voor ca. 9.100 abonnees! Breidt uw campagne tevens uit op een van onze online platformen en creëer een optimale crossmedia campagne! Hieronder kunt u de mediakaart van Auto- en Transportwereld (2 pagina's) downloaden. Hierop staan al onze gegevens vermeld zoals de verschijningstabel, specials en (online) tarieven. Deze tarieven zijn overigens vrij globaal en maatwerk is mogelijk! 

 

Download hier de nieuwe mediagegevens 2023

 

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben? Of wilt u graag een proefnummer ontvangen? U kunt ATW bereiken op telefoonnummer +31 (0)570-21 94 00 of E-mail: post@atw.nl

 

Met vriendelijke groeten,  

Team Auto- en Transportwereld