Terug naar het overzicht

Meiller showde Trigenius driezijdige kippers

Gepubliceerd op 30-09-2022 10:04 uur

Meiller presenteerde op de IAA een brede selectie uit het omvangrijke assortiment. Hoogtepunt was de wereldpremière van de nieuwe Trigenius generatie van driezijdige kippers. Meiller liet zes van deze volledig opnieuw ontworpen driezijdige kippers voor voertuigen van 3,5 tot 41 ton zien. 

 

De kippers zijn ontstaan uit één systeem, te beginnen met de lichte D202 tot D212 dubbelassige kippers, dan de drieassige expositie met een D316 kipperopbouw en tot slot de zware vierassige D421 voor 32-tons voertuigen. Alle driezijdige kippers van de nieuwe generatie zijn nu gebaseerd op een modulair systeem, hebben een uniform, modern design met een sterke herkenningswaarde en stellen normen op het gebied van ergonomie, bediening en efficiëntie.
Hiernaast toonden de specialisten van München een breed assortiment uit hun complete productportfolio op IAA Transportation. Dit omvat tal van innovaties en productverbeteringen uit elk kippersegment, in containerwisselsystemen, de wereld van containertransporttrailers en uit de uitgebreide scala aan diensten. 
De Meiller-kippers die bij de bij IAA Transportation zijn getoond, omvatten een AK 14-containertruck, een RS21-haakarm en achterkippers met halfronde (P-serie) en rechthoekige (H-serie) laadbakken met een nominaal volume tot 28 kubieke meter en een nominale belasting van maximaal tot 50 ton respectievelijk. Ook de betrouwbare kipopleggers bij Meiller, die bijzonder goed bestand is tegen schokken en slijtage, kon niet ontbreken. Het beursaanbod werd gecompleteerd met de Meiller containertransporttrailer (BTA) die de bovenbouwspecialist ongeveer een jaar geleden weer in zijn portfolio opnam.