Terug naar het overzicht

Kluytmans importeur van Fassi autolaadkranen

Gepubliceerd op 12-03-2024 15:19 uur

 

Kluytmans is verheugd met het Nederlandse importeurschap van Fassi Gru S.p.A. Dit omvat tevens de merken Cranab (z-kranen) en Marrel (haakarmsystemen), die ook behoren tot de Fassi Group.

 

Kluytmans is een belangrijke speler op het gebied van autolaadkranen. Fassi biedt een breed scala aan producten en heeft zich bewezen in de top van de autolaadkranenwereld. Als importeur staat Kluytmans in direct contact met de fabriek, waardoor men klanten nog beter in hun wensen kan voorzien.
Kluytmans is bijna vijftien jaar succesvol importeur geweest van Effer autolaadkranen, totdat Effer verkocht werd aan een ander autolaadkranenmerk. Hierdoor is het importeurschap verloren gegaan. 
Fassi heeft een ruim assortiment aan autolaadkranen van 1 tot 215 ton/meter, met meer dan 60 modellen in 30.000 verschillende uitvoeringen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Fassi is een van ‘s werelds top drie producenten in de autolaadkranenmarkt, is actief in 60 landen en is de grootste fabrikant van Italië. De kranen van Fassi worden speciaal gebouwd voor de beste prestaties, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en veiligheid.