Terug naar het overzicht

Kipper Event op 7 en 8 juni 2024 in Harderwijk

Gepubliceerd op 09-05-2024 10:55 uur

Het Bouw en Infraparkterrein in Harderwijk staat op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni in het teken van het Kipper Event. Een speciaal evenement voor bouwvoertuigen, opbouwen, getrokken materieel en autolaadkranen.

 

Na het succes van de eerste editie van het Kipper Event in Markelo in 2022 zet de organisatie voort op de ingeslagen koers, maar op een meer centraal gelegen locatie, namelijk het Bouw en Infrapark in Harderwijk. Daar is meer ruimte, voldoende parkeerruimte en faciliteiten rondom het Kipper Event.
Hoewel de naam Kipper Event anders doet vermoeden, gaat het om bouwvoertuigen. Dus ook met portaalarm auto's, autolaadkranen, betonmixers en dergelijke. Ook getrokken materieel verdient een plek op het Kipper Event. Naast de expositie van de standhouders wordt er een demobaan ingericht waar het publiek een rondje offroad kan rijden met de trucks, uiteraard na overleg met de demo chauffeur die de truck bemant. Verder worden er in het congrescentrum bijeenkomsten georganiseerd vanuit de Rai Vereniging Speciale Voertuigen en vanuit TNL.

 

Voor meer informatie : www.kipperevent.nl. De locatie van het evenement is SOMA aan de Ceintuurbaan 2 in Harderwijk.