Terug naar het overzicht

Auto- en Transportwereld presenteert nieuwe mediagegevens voor 2024

Gepubliceerd op 12-10-2023 08:10 uur

U wilt in 2024 meer halen uit uw doelgroep? U bent op zoek naar een vertrouwd medium om uw naamsbekendheid en/of uw producten/diensten aan “de markt” te laten zien én te informeren? Kies dan voor Auto- en Transportwereld, het meest gelezen en geraadpleegde vakblad dat elke veertien dagen de beroepsgoederen- en eigen vervoerbranche alsmede voor de garage-, carrosserie- en grondverzet/bouwsector informeert. 

 

De printversie verschijnt op ca. A3-formaat en wordt in een oplage gedrukt voor ca. 9.100 abonnees! Breidt uw campagne tevens uit op een van onze online platformen en creëer een optimale crossmedia campagne! Hieronder kunt u de mediakaart van Auto- en Transportwereld downloaden. Hierop staan al onze gegevens vermeld zoals de verschijningstabel, specials en (online) tarieven. Deze tarieven zijn overigens vrij globaal en maatwerk is mogelijk! 

 

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben? Of wilt u graag een proefnummer ontvangen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0570-219 400 of E-mail: post@atw.nl

 

Download hier de nieuwe mediagegevens van Auto- en Transportwereld