Terug naar het overzicht

Dynamic Rush uit Wormerveer viert jubileum

Gepubliceerd op 19-05-2019 16:00 uur

Dynamic Rush uit Wormerveer bestaat 30 jaar. Het jubileum wordt gevierd met de bestelling van een Lion's Edition TGX 18.500 trekker en een nieuwe TGE. Dynamic Rush zegt een deel van het succes te danken aan de samenwerking met MAN en dan in het bijzonder met dealer BTS uit Wognum.


Dynamic Rush werd dertig jaar geleden opgericht door René Bouman. Hij begon met het vervoer voor de grotere, bekende transportondernemers in Noord-Holland. Zijn bedrijf groeide van meet af aan. “De recessie van begin jaren 90 overleefden we goed, en al gauw moesten we vanaf 1993/'94 weer gaan investeren”, zegt Bouman. “Ik kende Peter Baars uit Wognum al van eerdere samenwerkingen. Daar had ik uitstekende herinneringen aan. Dus lag het voor de hand dat ik hem om offertes vroeg.”
Het wagenpark is inmiddels gevarieerd. Met 35 voertuigen wordt dezelfde klantengroep in transport en expeditie bediend. Het aandeel van MAN groeit in het bedrijf met de komst van de TGE. “Wij hebben ook dat type bestelauto nodig. De uitstraling van de TGE vinden we veel mooier dan die van andere bestellers. Dus hebben we nu onze vierde TGE besteld”, aldus Bouman.  
René Bouman heeft zijn zoon Rick tot bedrijfsdirecteur benoemd. Het jubileum van Dynamic Rush vieren René en Rick Bouman door de derde Lion's Edition TGX 18.500 trekker te bestellen en de vierde TGE die dezelfde opvallende kleuren meekrijgt als de TGX. “We merken dat klanten het leuk vinden wanneer je je onderscheidt met mooie spullen”, zegt Rick Bouman. “We hebben hele heldere afspraken met BTS Wognum en we merken dat ook andere diensten waarmee importeur Pon achter zijn dealer staat, ons helpen bij ons werk. Dan denk ik bijvoorbeeld aan financieringsmogelijkheden en aan onderhoudscontracten.”
Dynamic Rush heeft naast de goudkleurige TGX en TGE, ook nog een blauwe en een rode Lion's Edition TGX rijden. Daarmee is de honger naar mooie trucks nog niet gestild. “Laatst zagen we dat er een speciale Commander-versie komt van de TGX en van de TGE. Dat zijn voor ons auto's die zeker interessant zijn”, zegt Bouman.