home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 
PNO Nederland mikt op groei
Donderdag 18 Oktober 2018, 13:47 uur.

Familiebedrijf PNO werd in 1975 opgericht door Per Nelson Ørnstrand. In Noord-Europa beschikt de verhuur- en leasemaatschappij over een vloot van 10.000 trailers. Begin dit jaar breidde PNO uit naar Nederland, alwaar Martijn van Rijswijck vanuit Venlo de leiding heeft.
 
Lees complete bedrijfportret....
Geje Truck Hydraulics: uniek in zijn segment
Donderdag 03 Mei 2018, 17:31 uur.

Al ruim vijftien jaar timmert GEJE Truck Hydraulics aan de weg in de wereld van hydrauliek. Na een voorzichtige start heeft het bedrijf zich inmiddels opgewerkt tot één van de leiders in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens. Door de ogen van eigenaar Gert-Jan Zuidema kunt u lezen welke route hij, samen met zijn bedrijf, heeft afgelegd en nog wil volgen.
 
Lees complete bedrijfportret....
60-jarig carrosseriebouw- en servicebedrijf Lamboo pakt uit
Woensdag 20 September 2017, 15:01 uur.

“Het 60-jarig bestaan van Lamboo grijpen we aan om te laten zien dat we trots zijn op ons bedrijf. We zetten door de jaren heen, keer op keer, fantastische producten neer. Nu presenteren we op Transport Compleet Gorinchem een lichtgewicht koel-vriescarrosserie voor vrachtwagens tot 3.500 kg. Stadsdistributie is actueel en ‘hot’;
 
Lees complete bedrijfportret....
Trias Trailers groeit door
Vrijdag 06 Januari 2017, 08:59 uur.

Trias Trailers BV uit Apeldoorn groeide in de crisisjaren gestaag door. “Juist wanneer het economisch minder gaat, letten opdrachtgevers extra goed op investeringen. Slimme, specialistische trailerconcepten hebben dan een streepje voor. Daarbij luisteren wij écht heel goed naar de ideeën en wensen van de klant”, zegt directeur Leo Oosterkamp.
 
Lees complete bedrijfportret....
Veertig jaar geleden, in 1970, werd naar Lichtenvoorde verhuisd, waar dit toenmalige nieuwbouwpand werd gebouwd.
Cuppers Carrosserieƫn 50 jaar
Woensdag 09 Juni 2010, 11:43 uur.

Jan Cuppers was 14 jaar oud toen hij bij een smederij in Lichtenvoorde in de leer ging om het vak van smid onder de knie te krijgen. Hij zou er tot zijn 22ste jaar blijven. Op 1 april 1960 begon Jan voor zichzelf. Een oom van hem had in Zieuwent een boeren smederij, maar wilde daarmee stoppen.
 
Lees complete bedrijfportret....

© Atw.nl - Copyright 2006-2018, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

D-tec
advertise
Middelbos
Trailned
Anema Trucks & Spare Parts
Hoornweg
Trailer innovation
rino
Kohl
Capriƫl Nederland
Trucks.nl
HEBIC
facebook
DHS
vdl
Cuppers
Van Schaften Trucks
terberg
snapon