home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 
Stark Holland (her)introduceert containersystemen
Dinsdag 20 Juni 2017, 15:01 uur.

Met een doorontwikkeld portaalsysteem én een nieuw ontwikkeld haakarmsysteem gaat Stark Holland hernieuwd de Nederlandse markt op. De onderneming heeft in Staphorst een nieuw kantoor ingericht, mét bedrijfshal voor assemblage en maatwerk aan specials. Kersverse directeur Bram Bos is positief gestemd. “Ik verwacht het eerste jaar 60 a 70 systemen af te zetten.” Het bedrijfspand van Stark Holland – de bedrijfsnaam is officieel Stark Load Handling B.V. - aan de Burg. Niemeijerstraat in Staphorst, bevindt zich letterlijk om de hoek van de bedrijfshallen van Dulasta Metaalbewerking; zusterbedrijf van Stark Holland en producent van de systemen voor containerhandling. Ook de evenaarbalken van Stark Holland worden hier geproduceerd.
 
Lees complete bedrijfportret....
Trias Trailers groeit door
Vrijdag 06 Januari 2017, 08:59 uur.

Trias Trailers BV uit Apeldoorn groeide in de crisisjaren gestaag door. “Juist wanneer het economisch minder gaat, letten opdrachtgevers extra goed op investeringen. Slimme, specialistische trailerconcepten hebben dan een streepje voor. Daarbij luisteren wij écht heel goed naar de ideeën en wensen van de klant”, zegt directeur Leo Oosterkamp.
 
Lees complete bedrijfportret....
Veertig jaar geleden, in 1970, werd naar Lichtenvoorde verhuisd, waar dit toenmalige nieuwbouwpand werd gebouwd.
Cuppers Carrosserieƫn 50 jaar
Woensdag 09 Juni 2010, 11:43 uur.

Jan Cuppers was 14 jaar oud toen hij bij een smederij in Lichtenvoorde in de leer ging om het vak van smid onder de knie te krijgen. Hij zou er tot zijn 22ste jaar blijven. Op 1 april 1960 begon Jan voor zichzelf. Een oom van hem had in Zieuwent een boeren smederij, maar wilde daarmee stoppen.
 
Lees complete bedrijfportret....
Enkelas GS-oplegger met houten carrosserie voor de in 1957 betrokken nieuwe fabriek in Meppel.
GS*Meppel aanhangwagen specialist
Maandag 01 Februari 2010, 09:45 uur.

GS*Meppel is al vele jaren een bekende naam in de transportwereld. De letters GS staan voor Gebroeders Sterenberg en verwijzen naar de broers Hennie en Johan, die in 1947 aan de Steenwijkerstraatweg officieel hun aanhangwagen- en trailerfabriek startten. Hennie als directeur en Johan als bedrijfsleider. Rienie, een derde broer, deed er de boekhouding.
 
Lees complete bedrijfportret....
Het hoofdkantoor staat al vanaf het begin in Alphen a/d Rijn.
Hyva bestaat 30 jaar
Donderdag 14 Januari 2010, 09:45 uur.

Op 1 september 2009 was het 30 jaar geleden dat in Alphen a/d Rijn HYdrauliek en Vrachtwagen Accessoires, afgekort HYVA, van start ging. De directie en staf vervulden belangrijke functies in het toenmalige in Nederland gevestigde Edbro Europa BV,
 
Lees complete bedrijfportret....

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
advertise
Capriƫl Nederland
Van Schaften Trucks
Middelbos
Anema Trucks & Spare Parts
vdl
Cuppers
Trailned
terberg
Kohl
Hoornweg
facebook
DHS
D-tec
snapon
Iveco
Trucks.nl