home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 
Productie Scania Zwolle werkt voluit
Donderdag 29 November 2018, 16:48 uur.

De assemblagefabriek Scania Production Zwolle werkt op volle toeren. Afgelopen 27 november werd de recordproductie voor één dag bereikt van 196 voertuigen (voornamelijk trucks). De normale gemiddelde capaciteit in Zwolle is zo'n 185 voertuigen. In de dagelijkse tweeploegendiensten, van gezamenlijk vijftien uren, wordt momenteel elke vijfenhalve minuut een truck samengesteld. Na het omvormen van de productie naar de nieuwe generatie trucks - New Generation Scania - liep de levering van nieuwe Scania-trucks de nodige vertraging op.
 
Lees complete bedrijfportret....
PNO Nederland mikt op groei
Donderdag 18 Oktober 2018, 13:47 uur.

Familiebedrijf PNO werd in 1975 opgericht door Per Nelson Ørnstrand. In Noord-Europa beschikt de verhuur- en leasemaatschappij over een vloot van 10.000 trailers. Begin dit jaar breidde PNO uit naar Nederland, alwaar Martijn van Rijswijck vanuit Venlo de leiding heeft.
 
Lees complete bedrijfportret....
Geje Truck Hydraulics: uniek in zijn segment
Donderdag 03 Mei 2018, 17:31 uur.

Al ruim vijftien jaar timmert GEJE Truck Hydraulics aan de weg in de wereld van hydrauliek. Na een voorzichtige start heeft het bedrijf zich inmiddels opgewerkt tot één van de leiders in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens. Door de ogen van eigenaar Gert-Jan Zuidema kunt u lezen welke route hij, samen met zijn bedrijf, heeft afgelegd en nog wil volgen.
 
Lees complete bedrijfportret....
60-jarig carrosseriebouw- en servicebedrijf Lamboo pakt uit
Woensdag 20 September 2017, 15:01 uur.

“Het 60-jarig bestaan van Lamboo grijpen we aan om te laten zien dat we trots zijn op ons bedrijf. We zetten door de jaren heen, keer op keer, fantastische producten neer. Nu presenteren we op Transport Compleet Gorinchem een lichtgewicht koel-vriescarrosserie voor vrachtwagens tot 3.500 kg. Stadsdistributie is actueel en ‘hot’;
 
Lees complete bedrijfportret....
Trias Trailers groeit door
Vrijdag 06 Januari 2017, 08:59 uur.

Trias Trailers BV uit Apeldoorn groeide in de crisisjaren gestaag door. “Juist wanneer het economisch minder gaat, letten opdrachtgevers extra goed op investeringen. Slimme, specialistische trailerconcepten hebben dan een streepje voor. Daarbij luisteren wij écht heel goed naar de ideeën en wensen van de klant”, zegt directeur Leo Oosterkamp.
 
Lees complete bedrijfportret....

© Atw.nl - Copyright 2006-2019, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

Autoboek International
facebook
Capriƫl Nederland
Cuppers
terberg
Hoornweg
HEBIC
scania
vdl
Anema Trucks & Spare Parts
Middelbos
almic
rino
baat
snapon
Trucks.nl
Trailned
rdd
advertise