Indien deze email niet correct wordt weergeven, klik dan hier.
Auto en Transport Wereld
        Nieuwsbrief Auto- en Transport Wereld - 7 april 2010
Vivaro op aardgas Opel introduceert Vivaro op aardgas
Opel breidt haar aanbod aardgasvoertuigen uit bij de lichte bedrijfswagens. Het automerk introduceert nu ook de Vivaro CNG (Compressed Natural Gas), waardoor dit een van de weinige door aardgas aangedreven bestelwagens in Nederland is. Na de Opel Zafira CNG (Turbo) en de Opel Combo CNG is de Opel Vivaro CNG het derde model van Opel dat leverbaar is met een motor op aardgas. Lees verder...
Krone breidt gamma uit
Beursspecial Carrosserie Vakdagen Hardenberg editie 2010 
Het is inmiddels tien jaar geleden dat in Hardenberg voor de eerste keer de Carrosserie vakdagen werden georganiseerd, toen nog onder de naam Trailer & Carrosserie Vakbeurs. Aan dat eerste vierdaagse evenement namen 80 standhouders deel. Was die eerste beurs nog echt regionaal gebonden, inmiddels zijn de Carrosserie Vakdagen uitgegroeid tot een landelijke en zelfs een beetje internationale vakbeurs, waaraan 275 standhouders deelnemen. Wij kunnen nu al verklappen dat er veel noviteiten en primeurs tentoongesteld zullen gaan worden. Hieronder volgen er alvast een paar. Voor het uitgebreide overzicht verwijzen wij u naar onze gedrukte uitgave die op donderdag 15 april verschijnt. Lees verder...
Ginaf Intelligence Ginaf Intelligence
Op de Carrosserie Vakdagen die van 20 t/m 22 april a.s. in Hardenberg worden gehouden zal GINAF Trucks uit Veenendaal de HydroAxle+ introduceren op een X 3232 S 6x4 widespread en daarnaast wordt GINAF Intelligence getoond. Deze maakt het mogelijk om bij een onbeladen voertuig de eerste en laatste tridemas van de Lees verder...
MAN OP CVH MAN Truck & Bus
Met het komende WK Voetbal in Zuid Afrika in aantocht zal bij MAN stand 307 in het teken staan van oranje. Maar ook van groen, niet alleen de kleur van het grasveld, maar ook van schone motoren. De technische staf wordt gevormd door de dealers BTS Bedrijfswagens, Göritzlehner Truck & Bus, MAN Apeldoorn, Roordink Bedrijfswagens, Sommerauer Trucks Westerbroek, Wierda Bedrijfswagens en MAN Lease.
Lees verder...
Ook TruckStore houdt van oranje Ook TruckStore houdt van oranje
Wie aan Mercedes-Benz denkt, kan ook niet om TruckStore heen, de specialist in gebruikte bedrijfswagens in zijn algemeenheid en Mercedes-Benz voertuigen in het bijzonder.
Hun stand 305 staat dit keer echter niet alleen in het teken van het uitgebreide producten- en dienstenaanbod, maar ook van een unieke WK Voetbal actie die TruckStore speciaal voor de sector Transport & Logistiek ontwikkelde.
Lees verder...
Open huis Cuppers Open huis Cuppers Carrosserieën B.V.
Ter ere van het 50 jarig jubileum, organiseert Cuppers op zaterdag 10 april 2010 van 13:00 tot 18:00 uur aan de Dieselstraat nr 13 te Lichtenvoorde een open huis. In een gezellige ambiance, waarbij natuurlijk is gedacht aan een hapje en een drankje, kunt u kennis maken met het nieuwste van het nieuwste op transportgebied in het algemeen, en het veetransport in het bijzonder. Lees verder...
Citroën C5 Citroën komt met C5 Limited Business  
Citroën introduceert de Citroën C5 Limited Business modellen. Deze versies hebben een gunstige prijsstelling en brengen daarmee de bijtelling omlaag. Dit houdt in een klantvoordeel van €4.500,- ten opzichte van de Dynamique versies, wat in praktijk neerkomt op een bijtellingsvoordeel van zo’n €47,- per maand.
Lees verder...
V/d Boomen Ambassadeur Duurzame Logistiek Frans van den Boomen ‘Ambassadeur Duurzame Logistiek’
Frans van den Boomen, Market Logistics Manager Outbound van Mars Nederland is gisteren benoemd tot ambassadeur Duurzame Logistiek. Deze titel is geïntroduceerd door het programma Duurzame Logistiek van Connekt en geldt gedurende de looptijd van het programma, tot eind 2012. Het programma wil meer aandacht vestigen op de urgentie van en de kansen voor een duurzaam logistieke sector. De titel ‘ambassadeur’ voor Frans van den Boomen volgt op zijn inspanningen binnen de logistieke sector.
Lees verder...
Aantal failissementen blijven stijgen in ons land
Het aantal faillissementen stijgt nog steeds. In het eerste kwartaal van dit jaar gingen 1.769 bedrijven over de kop, 5 procent meer dan in dezelfde periode in 2009. Vooral de transportsector en de bouw hebben het zwaar. Daar steeg het aantal faillissementen met respectievelijk 63 en 30 procent. Dit blijkt uit cijfers van informatie- en adviesbureau Dun & Bradstreet.

'De lichte stijging komt boven op een hoog aantal faillissementen in 2009', aldus Sabine Besselink van Dun & Bradstreet. In 2009 steeg het aantal faillissementen van bedrijven met 68 procent tot 7.045. In februari van dit jaar leek het de goede kant op te gaan met een lichte daling van 4 procent, aldus het bureau. In maart sloeg echter het positieve beeld om.

DAF FT CF 75.360 EEV: Stedenschoon ATW TEST:
Nissan NV200: Revival
Toeval bestaat niet, maar toch: toen we met de nieuwe Nissan NV200 besteller als testauto wegreden bij de Nissan importeur op Schiphol-Rijk, werd ons pad al na een paar kilometer gekruist door een Vanette.Symbolischer kan het niet, want laat die oude Vanette nou precies dat vertegenwoordigen wat Nissan ooit groot maakte op de Nederlandse bestelautomarkt:

Klik hier voor het complete testverslag


10 April 2010, Lichtenvoorde
Open huis Cuppers Carrosserieën B.V.


13 t/m 18 April 2010, Riga
Baltics Motor Show 2010


19 t/m 25 April 2010, München
Bauma 2010


20 t/m 22 April 2010, Hardenberg
Carrosserie Vakdagen


24 April 2010, Moerdijk
Open Dag Pon Equipment
        

        

        

Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier
Vragen of opmerkingen? Stuur een email naar nieuwsbrief@atw.nl


Copyright (C) 2010 | All right reserved | Peters Uitgevers Mij. B.V.