Indien deze email niet correct wordt weergeven, klik dan hier.
Auto en Transport Wereld
        Nieuwsbrief Auto- en Transport Wereld - 22 september 2010
IAA noviteiten "Mercedes Atego "Truck of the Year"
Dinsdag 21 september werd op de IAA in Hannover de jaarlijkse Truck en Van 0f the Years Awards uitgereikt. Nieuw is de verkiezing van de Pick Up Award. Deze werd gewonnen door de nieuwe Volkswagen Amarok, die niet alleen in het terrein maar ook op de gewone weg over uitstekende rij-eigenschappen blijkt te beschikken. Lees verder...
Belastingdienst
Alle Scania dealers voortaan "Erkend Duurzaam" 
Op 15 september jl. ontving José Badía, Managing Director van Scania Beers B.V., voor het gehele Scania dealernetwerk in Nederland, inclusief de distributeur, het certificaat Erkend Duurzaam. Het certificaat werd hem tijdens een officiële ceremonie uitgereikt door Koos Burgman, Algemeen Directeur van BOVAG.
Lees verder...
International Trailer Award International Trailer Award
Auto- & Transportwereld maakt deel uit van de jury van de International Trailer Award, een onderscheiding die al vele jaren tijdens de IAA wordt uitgereikt aan de beste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van getrokken materieel, carrosserieën en de componenten voor die beide groepen producten. Lees verder...
Iveco Schouten neemt belang in Rolande LNG Iveco Schouten neemt belang in Rolande
Iveco Schouten is een van grootste Nederlandse Iveco en Fiat professional dealers met 6 vestigingen verspreid over midden Nederland, gaat nauw samenwerken met Rolande LNG B.V. Dit bedrijf is een specialist in vloeibaar aardgas (LNG) en vloeibaar biogas (LBG) toepassingen in het wegtransport en de industrie.
Lees verder...
VDL Paradepaard Nieuw paradepaard VDL Bus & Coach
Met de Nieuwe VDL Futura introduceert de Nederlandse fabrikant VDL Bus & Coach een klassieke hoogdekker touringcar voor de Europese markt. Een 2-asser met een lengte van 12,9 meter en een 3-asser met een lengte van 13,9 meter zijn de eerste modellen van een modulaire productfamilie die aan alle vereisten van de internationale touringcarmarkt voldoet.
Lees verder...
verkeershinder Dit najaar veel hinder op de weg
Rijkswaterstaat werkt in 2010 veel aan de Nederlandse wegen. Naast onderhoud wordt er gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid door aanleg van meer rijstroken. Ook worden vluchtstroken ingericht als spitsstrook. In 2010 wordt er meer gewerkt dan voorgaande jaren en dit levert meer hinder op. De meeste hinder ontstaat in de regio’s Amsterdam en Utrecht op de A1, A28, A2 en de A20. Automobilisten moeten daarom rekening houden met extra vertragingen dit najaar.
Lees verder...
IVECO ECODAILY ATW TEST:
Iveco Daily EEV: Schoner
Iveco introduceerde vorig jaar de vernieuwde Daily, nu deels voorzien van Euro 5 en eventueel zelfs EEV motoren, maar daarnaast ook op redelijk korte termijn leverbaar met een hybride of zelfs volledig elektrische aandrijflijn.

Klik hier voor het complete testverslag


23 September t/m 30 September 2010, Hannover
IAA Nutzfahrzeuge


29 September t/m 30 September 2010, Brussel
PROLOGISTICS 2010


03 Oktober 2010, Utrecht
Truckstar Mack & Speciaal Transportdag


06 Oktober t/m 08 oktober 2010, Kiev
Kiev International Motor Show, TIR’2010


16 Oktober t/m 17 oktober 2010, Eindhoven
DAF Museumweekend

        

        

           

Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier
Vragen of opmerkingen? Stuur een email naar nieuwsbrief@atw.nl


Copyright (C) 2010 | All right reserved | Peters Uitgevers Mij. B.V.