Indien deze email niet correct wordt weergeven, klik dan hier.
Auto en Transport Wereld
        Nieuwsbrief Auto- en Transport Wereld - 14 januari 2010
 Succesvolle chauffeursdag Wim Bosman Transport Succesvolle chauffeursdag Wim Bosman Transport
Ondanks het feit dat de weersprofeten het afgelopen weekend iedereen aanraadden om vanwege de sneeuw thuis te blijven, kwamen toch ruim 120 chauffeurs naar Wim Bosman Transport voor de jaarlijkse chauffeursdag. Deze dag was in een nieuw jasje gestoken en bevatte onder meer een praktijkproef.
Lees verder...
Bulthuis overgenomen door gebr. Borg beheer Bulthuis overgenomen door gebr. Borg beheer
Gebr. Borg Beheer uit Farnsum, onder meer actief als loon-
bedrijf, in op- en overslag, tankcleaning en Internationaal transport, is de nieuwe eigenaar van Bulthuis Fabriek van Wegtransportmiddelen uit Noordwolde. In 2003 nam Gebr. Borg Beheer ook al het in dat jaar failliet gegane Vogelzang uit Bedum over, die toen verder ging onder de naam Trailerbouw Vogelzang Borg.
Lees verder...
HIAB BV wordt Cargotec Netherlands B.V.
De drie Nederlandse import bedrijven Hiab BV uit Meppel, Kalmar Nederland uit Hoogvliet en MacGregor Nederland BV uit Rotterdam, die alle onderdeel zijn van de internationale Cargotec organisatie, hebben per 1 januari hun krachten gebundeld en gaan verder onder de naam Cargotec Netherlands B.V. Cargotec Netherlands B.V. verzorgt vanuit de diverse vestigingen in Meppel, Rotterdam, Bladel, Bedum en Zaltbommel de verkoop en service van Hiab autolaad- en loskranen; Loglift/Jonsered hout- en recycling- kranen; Multilift container op- en afzetsystemen (haakarm-, kabel- en portaalarmsystemen); Moffett meeneemheftrucks; Zepro en AMA laadkleppen; Kalmar heftrucks, terminal tractors, log stackers, reachstackers, empty container handlers en spreadersen tenslotte MacGregor scheepskranen, RORO systemen, dekluiken t.b.v. schepen, bulkoverslagsystemen en ladingborgsystemen.
Lees verder...
Goede anticipatie van sector gevaarlijke stoffen op sneeuwval Goede anticipatie van sector gevaarlijke stoffen op sneeuwval
De Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) heeft tijdens extra controles op 9 en 10 januari j.l. geconstateerd dat transport- ondernemingen bij het transport van gevaarlijke stoffen goed hebben geanticipeerd op de hevige sneeuwval en de daarbij horende gladheid op de wegen. Lees verder...
ANWB wil ledenpeiling over de kilometerprijs
De ANWB, ooit groot voorstander voor de kilometer-
beprijzing, zal op zaterdag 23 januari haar visie op de Wet kilometerprijs en het verdere beïnvloedings-
traject, zoals dat nu is uitgestippeld in de richting van de Tweede Kamer, ter goedkeuring voorleggen aan de Bondsraad, de ledenraad van de ANWB.
Onderdeel van het voorstel is een grootschalige peiling onder alle 4 miljoen ANWB-leden om die op deze manier de gelegenheid te geven een bijdrage te leveren aan de besluitvorming in de Kamer.
Lees verder...


22 Januari tot 24 Januari, Caïro
Cairo International Motor Show 2010


04 Maart tot 06 Maart, Emmeloord
Kuiken Show


23 Maart tot 27 Maart, Belgrado
Belgrade International Motor Show 2010


20 t/m 22 April 2010, Hardenberg
Carrosserie Vakdagen
        

        

Als u wilt dat we uw naam van onze verzendlijst verwijderen, klikt u hier
Vragen of opmerkingen? Stuur een email naar nieuwsbrief@atw.nl


Copyright (C) 2010 | All right reserved | Peters Uitgevers Mij. B.V.