home

abonnement

mediakaart

verschijningsdata

adverteren

nieuwsbrief

colofon

tarieven ATW.nl

 

 
Nieuwe toepassing voor het transportplatform
Dinsdag 10 Oktober 2017, 10:58 uur.

De IT-dienstverlener TimoCom presenteert in oktober op de beurs Transport & Logistics in Antwerpen de nieuwste toepassing voor het grootste transportplatform van Europa. Met deze nieuwe toepassing kunnen transportopdrachten worden gedigitaliseerd en zo worden de meer dan 120.000 gebruikers ondersteund bij de digitale transformatie van de dagelijkse werkzaamheden in de logistieke sector.
 
Lees verder....

Garmin komt met gebruiksvriendelijk navigatiesysteem voor vrachtwagenchauffeurs

Garmin introduceert de nieuwe dēzl 580 LMT-D - de nieuwe trucknavigatie met pauzeplanning, ingebouwde Wi-Fi, gratis Digital Traffic en levenslange kaartupdates en een uitgebreide set met slimme oplossingen om vrachtwagenchauffeurs onderweg te ondersteunen. Lees verder...

 
HERE trucknavigatie in Driver App geintergreerd

GPS-Buddy, trendsetter op het gebied van fleet- en assetmanagement, kondigt aan dat haar Driver App is uitgebreid met HERE trucknavigatie. Dit biedt met name (inter)nationale transportbedrijven de mogelijkheid om nog efficiënter te navigeren en de route zo te plannen dat deze met zekerheid geschikt is voor het type vrachtwagen. Met name voor zwaar transport of speciaal vervoer biedt dit de mogelijkheid om een route te plannen die perfect is afgestemd op het type transport. Het kaartmateriaal is geïntegreerd en wordt opgeslagen op het toestel, waardoor het dataverbruik voor navigatie tot een minimum wordt beperkt.

Lees verder....


In ander nieuws...

© Atw.nl - Copyright 2006-2017, All right reserved. Schrijfveer Media Groep B.V.

MAN Trucks
Capriël Nederland
Hoornweg
advertise
Knapen
autec
diesel technic
Anema Trucks & Spare Parts
timocom
terberg
Van Schaften Trucks
snapon
Kohl
DHS
D-tec
vdl
Middelbos
Trucks.nl
Scania Trucks