Terug naar het overzicht

Nieuwe Iveco S-WAY op tournee door Nederland

Gepubliceerd op 02-09-2019 12:24 uur

Na een succesvolle introductie van de Iveco S-WAY tijdens het Truckstar Festival in Assen is het tijd voor de volgende stap. Het najaar van 2019 staat in het teken van de Iveco S-WAY Ride & Drive dagen. Ondernemers en chauffeurs kunnen dan op verschillende locaties verspreid over Nederland de S-WAY zelf ervaren. Het Iveco feestje gaat van start in oktober in Amsterdam en zal zich in de weken daarna verplaatsen naar Etten-Leur, Hoogeveen, Tiel en Venlo.

 

Op de donderdag en vrijdag hebben met name ondernemers en wagenparkbeheerders de kans om in de S-WAY plaats te nemen en het gesprek aan te gaan met de verkoopadviseurs van Iveco. Op zaterdag is er een speciale chauffeursdag. Chauffeurs zijn samen met hun gezin, familie, vrienden en/of collega’s van harte welkom om een kijkje te nemen op een van de locaties en het ‘I AM UNSTOPPABLE’ gevoel te ervaren. Er valt voor iedereen van alles te zien en te beleven.
Door het organiseren van het Ride & Drive evenement geeft Iveco een duidelijk signaal af door haar modellen op persoonlijke wijze te presenteren aan het publiek. Ride & Drive is laagdrempelig, gastvrij en toegankelijk voor iedereen, van chauffeur tot aan de directeur.

 

Klantgericht

De klantgerichtheid kwam tevens tot uiting bij het ontwerpen van de Iveco S-WAY. De Iveco S-WAY is ontworpen om het leven van de chauffeur nog comfortabeler te maken én de TCO (Total Cost of Ownership) verder te verlagen. Van de nieuwe grote cabine tot alle connectiviteitsmogelijkheden, de S-WAY is grondig vernieuwd. Iveco trekt hiermee de lijn door naar het Ride & Drive evenement. Enthousiaste ondernemers kunnen tijdens het evenement rijden in een van de geheel verzorgde demo voertuigen van de S-WAY. Vooraf en na afloop is er dan ruimschoots ruimte voor het beantwoorden van alle vragen. Men heeft besloten voor een individuele benaderingswijze. Op het S-WAY Ride & Drive evenement zal onder andere ook de nieuwe Daily te zien zal zijn. Meer informatie over het evenement valt spoedig te lezen via de social media en de website van Iveco Nederland.